Karja Aha :-)
VIP, na které je příjemné koukat;-)
brrr Jo jo, lyže tam určitě byly, to jsem se zaradovala, akorát bych asi neuspěla s kalhotama po kamarádce a bundou bajvoko z roku 2005 ![]()
Garfie No mam, protoze objektivne je hezky, inteligentni a ma fajn projev, navic hezky vztah s rodinou, ale nemuzu si pomoct, ty pseudomuzikaly...Fakt ne.
ježíš tak nejsem divná, že nechci chodit na muzikály od Ledeckého, Michala Davida a tak!
Marbuša nejsi divná .-)
Marbuša Ne, proste mas vkus. Ja bych na to nesla ani zadarmo.![]()
Marbuša nejsi...já nebyla nikdy na žádném a hodlám u toho zůstat. Vlastně jednou, před cca 15ti lety venku na Noc na Karlštejně, ten ale mezi ty moderní paskvily nepočítám
![]()
Já nesnáším muzikály taky, všechny, ať jsou od kohokoliv. Včetně americkejch! Pokládám je za kultůru určenou, dejme tomu, pro mentálně slaběji vybavené publikum. Hra se zpěvy, aby to (tu nudu!) laskavý divák lépe přežil/strávil ![]()
Jedinou výjimku vidim akorát tak v Jesus Christ Superstar. Ale to vlastně není muzikál, to je rocková opera ![]()
barbucha Na skle maľované. To si pustím kolikrát i jen tak k úklidu.
barbucha hele já ani ten
Tak taky to není úplně můj šálek čaje, ale jo, do pár výjimek to patří. To neni nějakej blbej popík aspoň. Navíc chápu, že to má pro vás i jinou hodnotu, tu jánošíkovskou ![]()
barbucha hele já ani ten
Mně se líbilo to album. Výborný zpěváci, fakt ďábelský hlasy... takovej Ian Gillan
Zfilmovaná verze mě už nebrala, a na českou bych nešla ani v bezvědomí.
barbucha původní album ok, já myslela právě tu českou![]()
continuity na to jsme šli několikrát do divadla na Fidlovačku. To se nám líbilo moc. A taky to není muzikál, ale zpěvohra.
barbucha Na skle maľované. To si pustím kolikrát i jen tak k úklidu.
To bylo krásné. ![]()
A vůbec jsem mentálně slaběji vybavená. Mám ráda muzikály a to včetně několika českých.
Hele to nebylo na nikoho ze zde přítomných, samozřejmě (tady jsou všichni příčetný)
Myslela jsem spíš amíky, dyk jsou jak malý děti... a beztak ten muzikál vymysleli pro lepší stravitelnost.
Teď jsem někde zahlídla, že je i muzikál Slunce, seno...!! Tak to bude pecka! ![]()
Sweet Potato Jesus Christ Superstar nebo bídníky mám moc ráda, ale jednou jsem byla na muzikálu Dana Landy (bylo mi asi 15 na mou obranu
) a to bylo teda hodně strašný
Evaeva Nahodou, Krysare miluji, nevidela jsem teda tu puvodni verzi s Landou a Bilou, ale dve novejsi a za me dobry.
Evaeva Já byla na Jesus Christ v devadesátkách, s Bártou a dobrý, Bídníky jsem bohužel neviděla, ale taky slyšela chválu, z novějších "kvůli dětem" Kniha džunglí v Kalichu, což mě neuráželo, Fantom opery /chtěla vidět dcera moc moc/, tam už se mi prsty kroutily hodně. Víc asi nic. Na Michala Davida bych nešla ani omylem, na Landu a Ledeckýho jen z donucení /dcera už je naštěstí v Klubu diváků ve škole
/, na operetu taky ne.
Vari Mně se Krysař tenkrát taky hodně líbil. A z českých ještě kdysi dávno Bastard.
Dcera teď byla v Londýně na My fair lady, nadšená velice, jen lehce šokovaná, v čem tam lidi choděj i do velkého divadla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje