...tak já zkusím najít i nějakého rozervaného zhýralce...?.![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Díky, ale vzpomněla jsem si na Predraga Beljace. Tak ten to tady na chvilku rozsvítí. ![]()

Jé he, to je Igor Karkaroff z Harryho Pottera, že jo
? Sympaťák to je, ale kolena se mi u něj nepodlamují (= charisma).
Rozervaný zhýralec je pro mě tenhle týpek...

... a nejvíc mu to slušelo po boku téhle dámy
.

Vincent je zajímavej typ. Přestože chvílemi až ošklivec, něco tam je. Ale Predrag, když promluví tím svým zastřeným hlasem, česky se srbsko-chorvatským přízvukem... ![]()
Další mou oblíbenou kategorii: mladý, vysoký, hubený, s velkým nosem tady dnes zastoupí francouzský herec Pierre Niney.

Já vím, proto jsem psala zhýralec, ne krasavec.
Ale jo, hlas má Predrag okouzlující, sytý a hluboký
, jenže to mi nestačí, no
.
Pierra Nineyho jsem si všimla poprvé coby mladého filmového Yves Saint Laurenta. To je zajímavý typ
. Právě díky tomu velkému nosu to není tuctový hezounek. Ale co fakt nemůžu, je ten jeho ohryzek. Na Tvojí fotce si ho lišácky zakrývá rukou. Jenže je tam, uch
. Jediné řešení - povinně rolák
.

Miru: Ten Michiel mi typově trochu připomíná Hugh Jackmana, to by šlo
. Ale ten Carl Barat mi pro změnu až příliš připomíná trpasličího Simona Helberga z Teorie velkého třesku - no hele - a to prosím, ne![]()
.

Jo, to by teda šlo!!!
A abychom nehodnotily jen chlapy, líbí se mi tato dáma (Loreen), a ač jsem zatvrzelá rockerka a metalistka, její písničky se mi líbí a dost často ji při toulkách se psem poslouchám.
Tak ten Michiel je sympaťák od pohledu, ale... nějak mě nebere. Nuda.
To Carl... to je jiný kafe, ten se ti povedl.
Žádný klasický krasavec, to ani náhodou, ale něčím je přitažlivý. Taková kombinace M. Douglase, Marka Daniela a jednoho mého bývalého oblíbeného učitele na VŠ (taky zpěvák a muzikant, mimo jiné). Dokonce mu odpouštím, že nemá tmavé oči. ![]()

![]()
...mám rada rock, metal a Loreen taky![]()
Ha, já si to sem
netroufám vůbec dávat, ale možná...mám těch favoritů samozřejmě víc, ale začnu polehoučku (sice už nám začíná přibírat, ale ten hlas, ten hlas...
)
Aspoň jméno pro nezorientované, jako jsem já
.
Pardon
. Jan Toužimský, Arakain.
Teď jsem se lekla, že jsem ve špatném vlákně ![]()
![]()
Tak ten Michiel je sympaťák od pohledu, ale... nějak mě nebere. Nuda.
To Carl... to je jiný kafe, ten se ti povedl.
Žádný klasický krasavec, to ani náhodou, ale něčím je přitažlivý. Taková kombinace M. Douglase, Marka Daniela a jednoho mého bývalého oblíbeného učitele na VŠ (taky zpěvák a muzikant, mimo jiné). Dokonce mu odpouštím, že nemá tmavé oči. ![]()

jo, tomu bych odpustila i kdyby měl tmavé oči ![]()
...něco mezi ruským mafiánem a slaďoušem...
Tom Hardy

Ha, já si to sem
netroufám vůbec dávat, ale možná...mám těch favoritů samozřejmě víc, ale začnu polehoučku (sice už nám začíná přibírat, ale ten hlas, ten hlas...
)
- a ta trvalá, ta trvalá...
![]()
...tahle se mi líbí moc.!
je to krásná žena celý život...
Christy Turlington
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje