VIP, na které je příjemné koukat;-)
Ok, tak aj v obleku to ide...

a kto by nie
?
samozrejme, že o umenie, zásadne o umenie
!!!
"Ja vám neviem...a kde sa podel starý dobrý testosterón?"
Já mám doporučený testosteron jen v omezeném množství a tohle je už pro mě smrtelná dávka
. Ale jinak všechny tři je ráda poslouchám.
Tak zas opatrne, zdravie je prednejšie:)
Abych taky jednou zabrousila do našich domácích vod - Alois Švehlík mě nikdy moc nebral ani jako herec, ani jako chlap, ale syn se mu celkem povedl
.

Nejen proto, že jsem na starý báby
se moc ráda koukám na tuhle tetinu:

Mary Beard, anglická historička - jednak se mi líbí její poměrně nekonvenční styl, a hlavně má výborný a zábavný dokumenty o starým Římu (teď na Viasat History, nebo youtube).

![]()
52
Ano, na téhle fotce vypadá, jakože skoro vůbec nestárne
. Hodně dělá i ten účes, tyhle polodlouhé zvlněné vlasy jí podle mě sedí nejvíc.
Neskutečně jí to seklo i letos v Cannes
.

V té druhé variantě v tmavých šatech s ulízanými vlasy a tmavých šatech, která tu proběhla už dřív, už se mi tolik nelíbila.
Juliette se mi tak nějak líbí vždycky.
Jako femme fatale s uhlazenými sčesanými vlasy a kouřovým líčením očí, jako rozpustilá "holka od vedle" s rozvrkočenými vlasy, smutná, rozesmátá, hodně nalíčená, nenalíčená, v rolích i v civilu. Myslím, že to hlavní, co jí dělá tak okouzlující, je to, co jde zevnitř. A pak je nějak vedlejší, co má zrovna na sobě, jak je učesaná a jestli má zrovna dvě kila navíc.
A přijde mi, že ani ona sama zrovna tohle strašlivě úpěnlivě neřeší, tak jako mnohé její kolegyně.

Ja vám neviem...a kde sa podel starý dobrý testosterón?

Tak jsem se ještě jednou hluboce zamyslela a nakonec se tedy veřejně přiznám, že existuje jeden starý dobrý testosteron, jehož mě baví nejen od konce základky poslouchat, ale i sledovat v průběhu let jeho chameleoní proměny
jako jsem to měla u Davida Bowieho:

Môže byť ![]()
Ruský operní pěvec Dmitri Hvorostovsky ... famózní hlas!
A kromě toho pro mě neuvěřitelně přitažlivej chlap ...
https://youtu.be/aA74nzyW6jI
Zamlada se mi nikdy nelíbil, ale musím uznat, že současná image Jiřího Bartošky se značně prošedivělými vlasy a plnovousem má něco do sebe. I ten typ brýlí mu sluší. Řekla bych, že s léty vyzrál a je z něj takový český Sean Connery
(toho jsem mladého taky nemusela).

No jéje!
Pro mě teda "zralej", sexy, prostě charisma na půdu odjakživa. Holčičkovský idol. ![]()

Vždycky, když ho vidím... tak si říkám (a čím je starší tím víc), jaký je to příjemný zjevení v těch našich vodách. Nejen jako herec a nejen pokud jde o vzhled.![]()
Mě se taky víc líbí starej. :-D (No dobře, ta fotka, co ji vložila domenica, věru není zlá.)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje