Lyn Slater

Lyn Slater
Tu patku bych brala taky!![]()
Já jsem si už včera říkala, že tahle baba bude určitě tvoje krevní skupina. Jen si nechat narůst vlasy a celá ty
.
...ta Tvá fotka - takhle ty vlasy ted mám ostríhané, patku mam. Barvu mam ale sedofialovy pastel ![]()
Ten sveter z obrázku č.2 nutne potrebujem !!!!
No, ona má i velmi podobnej tvar obličeje, jako já... možná by to stálo za vyzkoušení
Ale jinak je víc věcí, kterýma se lišíme. Například počtem kil ![]()
...jo, ona má svůj styl:-)
No, ona má i velmi podobnej tvar obličeje, jako já... možná by to stálo za vyzkoušení
Ale jinak je víc věcí, kterýma se lišíme. Například počtem kil ![]()
Patku! Patku! Patku!
Na tý poslední fotce bych i uvěřila, že jsi to ty.
Pri sledovaní mini seriálu Cranford ma upútal, teraz pri sledovaní The night manager som mu celkom podľahla, idem hľadať ďalšie filmy s ním, Tom Hiddleston:

.... taky dost dobrej padesátník
On hrál asistenta ve Wallanderovi.
Mně se líbil jako Jindřich V. v Shakespeareovských V kruhu koruny:
http://www.csfd.cz/film/309782-v-kruhu-koruny-jindrich-iv-1-dil/prehled/
http://www.csfd.cz/film/309783-v-kruhu-koruny-jindrich-iv-2-dil/prehled/
http://www.csfd.cz/film/317467-v-kruhu-koruny-jindrich-v/prehled/
Před časem taky moc k světu nevypadal. Přibral a neslušelo mu to.
ále co, nikdo není dokonalej ![]()
Tak jsem to nemyslela. V poslední době jsem ho neviděla, tak mě potěšilo, že je zase ve formě.
ano vypadá moc dobře.... a slabší roky holt byly o tý (ne)dokonalosti.
Já jsem s Tomem viděla jako první film Přežijí jen milenci, kde hrál společně s Tildou Swintonovou, kde z něj udělali podivného dlouhovlasého bruneta s bledou pletí a říkala jsem si, že vypadá nějak nepřirozeně. Až následně jsem s ním viděla Cranford a Smutky slečny Austenové a došlo mi, co mi na něm nesedělo, že je to vlastně přírodní blonďák
.
Ale musím říct, že ty dlouhý vlasy a ještě ty kudrny, co měl v Cranfordu, mu teda hrubě nesluší, ani v jednom se mi vůbec nelíbil.
Nicméně v tomhle krátkém sestřihu je z něj podle mě už chlap k světu
.
Každopádně čím mě nejvíc zaujal, to je jeho šibalský výraz, který dovede nasadit - nevím, jak lépe to popsat. Jinak herec je výborný.
A má pěkný hlas.
Ja vám neviem...a kde sa podel starý dobrý testosterón?

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.