Taky mě nejvíc oslovuje teď, i když uznávám, že i za mlada to byl jeden z mála českých herců, na které se příjemně koukalo, teď je ale vážně sexy. Ohromně se mi líbil v Teorii tygra, na které jsem byla s manželem tento týden. Opravdu povedený film, vtipný, ale ne prvoplanove fóry, spíš takový chytrý humor a výborné hlášky, i když téma je v podstatě skoro až smutné. A skvělé herecké výkony, krom Bartošky výborná Eliška Balzerová a Táňa Wilhelmová,opravdu koncert. I když to moje nadšení má asi na svědomí i to, že jsem byla po třech letech týden sama s manželem bez dětí a po šesti letech v kině
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Barťák je super. Ona teda zábava byla i s jinými jeho kolegy, ale žádnej ještě k tomu nevypadal tak dobře
No a žádnej jinej si nevydupal světovej festival
Si představ, kdyby něco takovýho podnikal třeba Donutil ![]()
Když jsem procházela kolem stánku s vystavenými časopisy a zahlídla tuhle titulku, musela jsem jít blíž abych poznala, jestli je to Klára Issová nebo Salma Hayek.

Na obě je příjemný pohled ![]()
No to by ovšem Salma musela sakra zhubnout a ubrat v poprsí
. Jinak ale ano, zrovna tady je jí opravdu typově podobná a sluší jim to oběma
.
Hmmmmm a je to pěkně natočené. ![]()
Do české verze by se dal eventuálně obsadit JL. ![]()

Aneb jak s minimálními náklady (honorář hvězdy vynechme) natočit pěknou reklamu ![]()
Taky se mi ta reklama moc líbí.
A jo, Langmajera si v ní klidně dovedu představit. ![]()
Jj, Christoph je mimořádně charistmatický chlap a asi můj nejoblíbenější filmový zloduch vůbec
.
domenica: Jiří Langmajer mě poměrně dlouho míjel, ale musím uznat, že po boku Adély Gondíkové se proměnil ve vyzrálého zhýralce
. Jo, mohl by Christopha v české verzi reklamy alternovat.
Nebýt toho humbuku, ani jsem nevěděla, že Pittovi je už přes padesát. Je už dlouho pořád stejný.
No však on tomu taky s pomocí plastických chirurgů už stihnul malinko napomoct, aby vypadal furt stejně. Nejlíp to bylo vidět na letošních Oscarech
.
Vendulko neslapej mi do babovicek, bud tak velice laskava ![]()
Pekne sladeny ![]()

Myslíš Brada? No neříkej mi, že když jsi viděla ty Oscary, že bys při pohledu na tu jeho odulou tvářičku věřila, že přibral jen v obličeji, čímž se mu zázračně vyhladila pleť
? Vždyť o tom novináři i odborníci na jaře psali jak diví.
Jinak u královské rodinky je vidět, že Kate to má všechno pod palcem, pokud jde o styl oblékání
.
No, Brad je teď ve tváři kapku plnější, to je fakt ![]()
Tohle téma je zajímavé - i když koukám, že každý má jiný vkus a platí ono známé "není na světě člověk ten, který by se zalíbil lidem všem" ![]()
Z herců mě kdysi hodně zaujal Christopher Plummer

Carmen Electra, americká hvězdička, hrála v Pobřežní hlídce a pár jiných filmech, ale vzhledem ke svým přednostem hojně fotografovaná, nějak ji nemohu poznat.
To je těma příšerně zmalovanejma očima a prořídlýma, na platinovej blond obarvenýma vlasama
. Na té třetí fotce při pohledu zblízka už se dá poznat, ale osobně bych jí teda zařadila spíš to druhého vlákna
.
Já srdečně a velmi upřímně děkuji tvůrcům seriálu Já, Mattoni, že obsadili do hlavní role Davida Švehlíka. Jednoznačně děkuji! ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje