Jako musím říct, že celkově ten Český lev bylo radost pohledět, zatím jsem nenarazila na model, co by se mi vysloveně nelíbil.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
A ještě Oscarová Zendaya na dobrou noc!

dzizisketa paní Steinmassl. ty tmavé vlasy prospely, na rozdíl od Plodkové. Zendaya krásná.
A zaregistrovali jste naší novou Miss World? Myslím, že z toho Kuchařové musela prasknout žilka. Je to hezká holka a ta postava, ty nohy! Myslím si, že kdybych si vedle ní stoupla, tak moje nohy končí u jejího kolene:D
veľmi sa mi páči, krásne dievča, gratulujem, škoda len tých neprajných komentárov na IG na oficiálnej stránke Miss World.
Jo, Polky jsou krásné
. Tak nenavistne komentáře k něčí kráse nebo umu jsou minimálně v ČR a SR kolorit.
Tohle se mi líbí moc (Julianne Hough a Eva Longoria)
A tihle dva jsou krásní (D'Pharaoh Woon-A-Tai and Quannah Chasinghorse)
milacka Tak se radsi ani nedivej na komentare k Miss Germany 2024. Je to neco otresnyho, co lidi jsou schopni vyblit.
Lunanechápem tej nenávisti, kde je vôbec ľudské dno? Nepozriem si to radšej, nechcem si pokaziť náladu.
Mne prijde fakt krasna, ale taky fakt hoodne hubena. Mno, asi normalni postava ve svete opravdoveho modelingu
Jako musím říct, že celkově ten Český lev bylo radost pohledět, zatím jsem nenarazila na model, co by se mi vysloveně nelíbil.
Souhlasím!! Já teda neoblibuju ty rozparky na stehně (Tereza Ramba, i Lenka Stárková), "peřina" Natálie Germáni mě trochu zarazila, ale možná je to trend, protože v podobné "peřině" byla Ariana Grande na Oscarech.
Ale žádný takový to "dobrý den, 3/4 silikonových koz ven" jako na různých Plesech v Brně apod.
...pro mě je to krásná ženská! Ke všemu je vzdělaná, angažuje se, je krásná...
Ve světovém modelingu je velká štíhlost téměř nutností. Mně to nevadí. Líbí se mi to.
Naopak se mi nelíbí, když dávají do reklam tlustý lidi.
Reklamu vnímám jako event. inspiraci k lepšímu, potažmo zdravému životu...
Suya Hele ale v obličeji je moc hezká, vůbec ne vychrtlá. Jen ty paže a nohy..
Miru To, že je někdo hubený, neznamená, že je zdravý nebo vede zdravý život. Jinak miss world je hezká, ale hezkých lidí je na světě spousta.
Miru To, že je někdo hubený, neznamená, že je zdravý nebo vede zdravý život. Jinak miss world je hezká, ale hezkých lidí je na světě spousta.
Třeba taková Kate Moss byla a je hotovou reklamou na zdravý životní styl ![]()
Cesky lev, vykopavam Marthu Issovou, za me vyborny saty, i kdyz by snesly i vyraznejsi sperky
Její šaty se mi líbily nejvíc, a ten celkem masivní náramek pokládám za dostatečnej. K tomu ta třpytivá kabelka... Víc šperků by už působilo lacině, takhle to má úroveň!
Líbí se mi Černochová na plese AČR.

Lama_z_Lana mně taky!
Lama_z_Lana mne ten vrsek pripada jak sako reditelky pohrebniho ustavu:D
Lama_z_Lana Přijde mi jako slečna Marplová, jako ministr obrany si mohla dát aspoň granáty. :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje