Tohle je dle mého suverénně nejlepší, v čem kdy Kynychová vylezla do společnosti (a co jsem zaregistrovala), většinou je to dost tragické. Kůže mi absolutně nevadí.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Kan vždyť má záda v pohodě
Malenge přesně
Malenge souhlasím
Malenge ano
Malenge jo to je tahle cvicenka! no to ziram, vetsinou vypada strasne:-))
stes Paní, ty jsi můj člověk! A co říkáš na záda? Vidíš to tam taky? Žádnej křupavej salátek, viď? A do společnosti!
KanMně připadá kůže v pohodě, ale ty šaty jsou strašně přeplácaný. Silueta dejme tomu, ale je na nich snad úplně všechno , co vymyslíš.
Řvousenka ale zas díky tomu sestávají z dostatečného množství látky, což u ní nebývá zvykem! ![]()
Pinot Noir To je fakt![]()
Kan jasně. Záda má k věku a není nutný je ukazovat
Mne se libi tohle, kostym nasi miss na Miss World

Kokoska mně se nezdá ten klobouk, jinak je to pěkné
Evaeva mne se k tomu libi, jde to do spanelskeho stylu. Coz teda pro prezentaci CR neni uplne charakteristicka vec, ale asi to nemel byt narodni kostym.
Kokoska hezky to je,ale české ani jednou jedinou nitkou
stes no to ne, ale to snad zatim narodni byt nemuselo
barbucha proc? Kdyz to neberes jako vychazkovy outfit, ale ucelovy kostym? Prave ten spanelsky smrnc se mi zalibil. Nehodnotim, jestli to neco reprezentuje nebo ne, proste jen to, co vidim.
Já si nedokážu odmyslet ten kontext, na rozdíl od tebe... pročež pro mě je to celý úplně vedle.
stes no to ne, ale to snad zatim narodni byt nemuselo
Nevím,ale tak reprezentuje Česko. Prostě mi to přijde divný. Něco jako kdyby tam nakráčela domorodá Maorka v dirndlu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje