Mihulová

Mihulová

Ja Ti nevim,neurazi nenadchne,ale ofinka a makeup vcetne obočí podle mě zlo. Ona na mě vzdycky pusobi tak mastně a ušmudlane.
Líbí se mi Černochová na plese AČR.
Proč teda ty tetiny nemají plesový šaty? To tam byla taková zima?
Ale vylepšila se poslední dobou, aspoň co se oblečení týče. Asi jí radí dcera, ta chodí oblíkaná pěkně a zajímavě... a tenhle outfit je moc povedenej podle mě ![]()
barbucha no já jsem je oblíkala?
Mně se jen líbí, co má Černochová. Hezká inspirace dámskou večerní uniformou (ta je teda jinak nehezká) a přijde mi že se to hodí k události i k její funkci.
stes já to furt říkám, nestříhejte si ty ofiny samy!!!
(150 korun jsem za to teď vybalila, pamětliva tvojí rady!!)
tv to je vela? Ja som prave rozmyslala, ze tu by sa za taku cenu kadernicka na mna ani nepozrela. Aj za deti platim 14 eur a to je sup sup noznickami, obycajne kadernictvo kde beru bez objednania ako na beziacom pase a sme zaprdene malomesto.
Mrakoplas mne to jen za ofinu přijde hodně.
tv asi hej, ja uz som zblbnuta z tych nasich cien. Ja aj k zubarom chodim do Ciech len preto, ze je to tam o poznanie lacnejsie.
Catherinne
. Ale teda mně na ofinu žádná nesmí šahnout, protoze z jednoho povolenyho cm jsou ve finále dva až tři. Takže tu svou zvládám za léta cviku bravurně.
Aranel A nechali tě aspoň sednout ? ![]()
Pamatujete jak po revoluci vyšla bichle Ptáci v trní? Tak moje babi ji měla a za několik let tu byl i film, teda nějaká minisérie epizod, svíčkový báby si u toho pokaždý cvrkly. Tak tady jsou hlavní hrdinové a tak šel čas. :D

Kan myslím, že ten vpravo je jiný herec, nemůžu si teď vzpomenout na jméno. Ale když vygooglíš fotky R. Chamberlaina, tak na stará kolena vypadá jinak.
Kan Mám ráda love story, ale to mi přišlo akorát divný. Ale byla jsem holka. Ti herci jsou ale kazdý jiný.
Pinot Noir notna Fakt? To se mrknu. Sorry za mystifikaci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.