stes jsi mi připomněla, jak jsme v Hallstattu potkávali v dirndlech Japonky ![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Torrah jojo, taky
stes Paní, ty jsi můj člověk! A co říkáš na záda? Vidíš to tam taky? Žádnej křupavej salátek, viď? A do společnosti!
Takže jenom "křupavej salátek" může ukázat záda?
A do společnosti...
Takže do kolika? Do třicítky? :)
Kan vždyť má záda v pohodě
Záda má naprosto v pohodě i dle mého.
Právě proto jsem sem dala tu fotku, a i ostatní, protože mi záda a celá silueta příšly jako hezký a lichotivý.
domenica souhlasím, já jsem jinak celkem kritická, ale tady fakt nevidím problém.
domenica vypada suprove, ty reci na zada nechapu.
domenica záda úplně cajk, taky jsem nepochopila, jestli se tedy smí záda ukazovat jen do 26 nebo jak...zrovna Kynychová měla nějaký horší období s postavou (možná byla nemocná, nevím), ale tady je úplně v pohodě, sluší jí to, včetně vlasů
barbucha kuš![]()
barbucha Tak hlavně abys byla tak urputná, až se tady budou zase tvořit konspirační teorie na Agátu, Žilkovou a spol. :D :D
A to se ráda přidám ![]()
Cesky lev, vykopavam Marthu Issovou, za me vyborny saty, i kdyz by snesly i vyraznejsi sperky

A zaregistrovali jste naší novou Miss World? Myslím, že z toho Kuchařové musela prasknout žilka. Je to hezká holka a ta postava, ty nohy! Myslím si, že kdybych si vedle ní stoupla, tak moje nohy končí u jejího kolene:D
Karja jj, to je ta, co jsem sem davala v tom mexickym kroji ![]()
Suya Marta super a Kláře to taky slušelo. Bylo tam víc povedených outfitů...
Teda mně přijde Kuchařová stokrát hezčí, což je teda ukazatel na nic, jako celá tahle soutěž.
dzizisketaMne se líbila Kuchařová dřív moc, teď už se mi nelíbí, ale asi se do toho projektuje i to její vystupování. Ta nová holka se mi líbí, ani ne tak na těch fotkách z te soutěže, tam ty stylingy nejsou úplně podle mého busta, ale když jsem viděla fotky z nějakých těch světových přehlídek, tak se mi líbila moc.
Karja mne prisla trochu zubata, jak se cenila na tech souteznich fotkach.
Mně se líbí toto. Hlavně Eliška Křenková, měla i krásný make-up. Tyhle fotky jsou teda nekvalitní, nevím, jaký matla je pořizoval, ale viděla jsem reel na ig, vážně byla krásná. A teda Milena Steinmasslová je elegantní.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje