barbucha a nemá divný zuby? trochu jí laděj k těm šatum...
tak je jí 82 let, zuby mi přijdou v pohodé
tak je jí 82 let, zuby mi přijdou v pohodé
Karolina Kurková, krásné šaty

V jejích letech? Evidentně má pořád vlastní, a řekla bych že ve velice dobrým stavu.
myslím,že mnohem lepší než hollywoodská běloba
barbucha a ja som ju stretla v parfumérii a viem aké vône nosí
!!!
Tak Betty krásne, elegantné a príťažlivé bez toho, aby ukazovala aj vnútornosti, to je úplný zázrak!!!
Podle mě je Karolína Kurková nejkrásnější žena, kterou jsem kdy viděla. Tyhle šaty a vůbec celkově je to úžasné.
Malenge Mně se taky moc líbí, ale jednou jsem kdysi četla, že po dětech hrozně zibycejnila. Ale Kurková, Herzigová a Maxová pro mě byly a jsou úplně top ženský celou jejich karieru
barbucha a ja som ju stretla v parfumérii a viem aké vône nosí
!!!
Tak povídej! ![]()
barbucha mlčím ako hrob ![]()
Většinou jsou synové charismatických mužů slabý odvárek otce, ale mladej Hapka teda dost dobrej :-).
Mě by zajímalo,jak se mu říká
Jako Haštale asi ne nebo asi ne všichni a všude. Haš nebo Haši, Háša...
Jako hastal je pekny jmeno. Ale hastal hapka, auau
Jako hastal je pekny jmeno. Ale hastal hapka, auau
u umělců se to snese, možná je to i výhoda.
999 No, ostříhat a bez řízku!
999 Až na ty vlasy.
barbucha moje má Barnabáše a říká mu Báša. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.