Za mě je to prostě dokonalý, nic mi tam nechybí, ani nepřebývá. Šaty se mi líbí, jak jsou, ale nejvíc je prostě ten účes![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
tina Tilda je skvělá, ještě jsem ji neviděla nastylovanou blbě.
Kokoska myslím, že to je stylizace pro nějaký seriál, sle nechci kecat.
edit- myslím na té fotce s dlouhými vlasy.
marieu asi jo, já jen, že nalíčená a vlasatá vypadá úplně jinak. Jako každá druhá :)
Kokoska mám pro ni slabost, takže nebudu objektivní.
marieu jj, ty dlouhe vlasy jsou stylizace pro roli, normalne tak nechodi.
jdi se podivat na noveho almodovara (room next door). film takovej rozpacitej, ale hlavni hrdinky obe super - julianne moore a tilda, a je tam hodne super outfitu :)
Kokoska -bemám dôvod vám neveriť, že ide o dve fotky jednej osoby . Ja by som ale bez rozmýšlania tú druhú priradila Kate . ![]()
Blanka to fakt neni :)
Lilly_Ku je, kino... od doby, co máme děti jsme s mužem byli v kině tak 3x. V době, když jsem byla v Praze na VŠ a posléze jsme spolu začli bydlet, jsme chodili i každý týden- když bylo na co.
Za mě je to prostě dokonalý, nic mi tam nechybí, ani nepřebývá. Šaty se mi líbí, jak jsou, ale nejvíc je prostě ten účes
Já ji žeru snad v každý podobě.
Hlavně ale v tom minimálním/minimalistickým líčení a stylizaci - Kokoska má pravdu, v tom obyč mejkapu a běžnejch vlasech vypadá skoro tuctově!
Taky chci jít kvůli těm dvěma ![]()
Moc pěkná reklama s Davidem Beckhamem na Nespresso, to žehlení mu vyloženě sluší!
A ano, směji se, už zase! :P
Nespresso má výborný reklamy, Beckhama jsem neviděla, ale miluju ty s Clooneym a Malkovichem ![]()
Kan Hoď prosím odkaz :-).
Kan Nebo Clooney s de Vitem ![]()
999 Sorry, nejde mi to.
Reklamu se žehlením jsem neviděla, našla jsem ji jen na FB a tam nejsem, takže se mi neukazuje dobře. Tahle je taková mile vánoční.
Kan a to se klidně směj, to prodlužuje život!
Kokoska Ano tu žehlící má pouze na svém fb a trvá jen 19 sekund.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje