barbuchaJo, takový kouzelně, mile magický, přitom žádná přehnaná sladkost nebo křeč a za minutu příjemný pocit z Vánoc, že by i Grinch ocenil to kouzlo a pohodičku.
brrr Myslíš ten Napoleon, tam? Tak ta je taky dobrá!
To se povedlo

Ke komu už se dostaly nějaké róby ze Zlatých glóbů? Mně nasadila brouka do hlavy Emma Stone, že bych se zase nechala ostříhat nakrátko
Kromě Zendayi, která byla letos asi královna, se mi nejvíc líbila Viola Davis.

dzizisketa Mi se nelíbí ten účes Zenday, připadá mi jak účesy postarších dam z komunistického Československa. Postaršuje jí.
...jo, ta Emma neuvěřitelně prokoukla!..
Mně se ta Emma v krátkých naopak vůbec nelíbí. Přišlo mi, že její netuctový obličej v tuctových vlasech dlouhé délky či mikáda byl velice výrazný a tak jako víc ukazoval její krásu. Takhle je to hezká holka v krátkých vlasech, obyčejná.
brrr Mně to připadá trochu jako paruka. Ale na jednu akci... proč ne?
Ta věčná blondýnka byla dost votravná. Tmavý vlasy jsou lepší... a má moc pěknej makeup ![]()
Emma se mi líbí nejvíc ze všech, i včetně šatů.
Ty lesklý róby se mi nelíběj ani jedna, vypadaj v tom všechny tak lacině (možná až na Sharon)... ještě mě zaujala Jodie Foster, která si na nic nehraje a jde tam prostě za Jodie Foster ![]()

Demi to porad sekne

Karjamně se Emma Stone v tech krátkých taky nijak zvlášť nelíbí. Zendaya se mi naopak líbí od hlavy k patě.
Tak Betty Demi zvolila vhodné šaty. Dodávají ji objem. Já bych jí i Kidman dala nějaké rukávy. Z těch hůlek je mi uzko.
Nejvíc v šoku jsem byla z Adriany Grande. Pamatuji si ji jako krásnou holku.
Demi ty šaty na hrudníku vůbec nesedí.
A myslím, že jako hodně dalších celebrit jede na Ozempicu, v jejím případě už to je taky ke škodě.
Tak mi připadá, že místo, aby Demi nosila šaty, tak šaty nesou Demi...
Plus teda se mi moc líbila nakrátko v Duchovi a vůbec nechápu, proč se drží těch dlouhých rousnů. Ona je přesně typ na krátké.
Selena

@Sweet Potato to je krásné
Sluší ji to a má krásný účes , takový starosvětský.
Mne se Demi nelibi, je strasne vychrtlá, v obličeji taky uz dlouho k nepoznání a dlouhy rozpuštěny vlasy taky nic moc
Potrefenáhusa Divná Barbie nacpaná do metalického tubusu.
59 let, spousta "usměvavých vrásek", stále krásná...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.