prďola Němcová (edit, pardon Pořízková), mě baví, ale co bych neřekla nikdy, že budu fanynka Pamely Anderson, ta vypadá výborně a v tom natural vzhledu mi přijde že vypadá mnohem nápadněji a i esteticky lépe než kdy dřív se stylingem.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Karja není to Pavlína Pořízkova?
Lenka22 jasně je, promin, spletla jsem si jméno!
Karjajá se v nich moc neorientuju, jen tu Porizkovou znám, asi že má zajímavý příběh.
Lenka22 Jojo, mně se zaměnila Pavlína a Pavlína;-). Já bohužel příběhy celebrit znám možná až moc:-D
prďola Je. Nádherná.
Ale co si budem, startovní čáru měla dost jinde, než běžné smrtelnice. To se to stárne, s takovými rysy.
Karja Souhlasím, přirozenější stylizace je u Pamely sympatická
i když jasněže nějaké úpravy má, tak ale nevypadá jako svoje vlastní karikatura

Sweet Potato To sice měla, ale takových bylo přece povícero... a kolik jich skončilo jak přefouklý gumák ![]()
Jo jo, Pamelu by vlastní matka pořád poznala ![]()
Vždycky jsou lepší ty původní rysy, jdou tak nějak líp dohromady - ani běžnejm smrtelnicím ty výplně, kačírci atd. nijak nepomáhaj... (nemluvím o opravitelnejch anomáliích a la odstávající plachty apod.
)
prďola Pamela s ofinkou se mi líbí moc
Já Camerin Diaz moc nemusím, ale tady se mi líbí hodně, hlavně outfit. Prý za něj schytala kritiku.

Nechcem dávať Melanii do zjavov, takže sem. Čo hovoríte na tieto šaty ? Ona má skutočne výbornú postavu, môže si dovoliť takmer čokoľvek, ale na týchto šatách ma predsalen tá čierna šerpa trochu vyrušuje .
Blanka mno ja videla jinou fotku kde se oba smeji od ucha k uchu. hezke krmeni
Blanka Šaty se mi líbí, spíš mi vadí to u toho krku. Buď to mělo být užší a nebo bez toho onoho čehosi stříbrného.
Blanka saty se mi libi, ten obojek na krku ne, ale me vic vyrusuje to cernobily vedle ni :(
Blanka šaty sa mi páčia (tú brošňu mohla vynechať) ale pri tom výraze, akokeby sa už-už chcela aj usmiať mám podozrenie, že ona za tú tvár nemôže, že už len proste nemá mimiku.
Raduza já naopak můžu Cameron fakt hodně, ale tento outfit? Sestra Draculy? Nebo nezná svojí velikost oblečení? Za mě ne. A ta černá její krásu úplně zabíjí
Blanka Mně se ty šaty moc líbí. Bez obojku.
slniecko nn, je z toho normalne video, kde se usmiva, mava a tak (pak ji trump neco rekne a skoro jako by to bylo "sklapni":-) mne se snad zda ze se boji on ji, aby ho nezastinila. slo by ji to snadno
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje