barbucha tak jeji vlasy to urcite nejsou
ale je dobra to jo!
VIP, na které je příjemné koukat;-)
To je Fonda, že. Má úžasnej drajv , no závidím .
ted jsem s ní viděla opakovaně film Vlastní pravidla.
Postrádám info o aktivním sex.životě, jak bývá u této kategorie zvykem
Vypadá to, že už je po aktivitě. Prej když už, tak jedině s nějakým mladíkem...
https://www.businessinsider.com/jane-fonda-younger-men-sexual-relationship-interview-dating-2021-3
barbucha nooo....tak teď už aby si to dali do překladače pisálkové a článek je na světě
Tak v 87 je super, ze žije, vyšňoří se a na ten mejdan dojde po svých. To bych brala v tomhle věku taky. Kdyby k tomu byl nutnej ten joker, tak to nějak zkousnu. Ale raději bez něj
No že jo, já taky! Hlavně mít chuť a náladu na ten večírek jít a všechno ostatní přijde samo. Lidi dneska celkově se už nechodí bavit na večírky.
Jak to víš?
Prostě vím, to ti musí stačit. Ale ty se chceš spíš hádat, viď. Asi tě zase někdo naštval doma, nebo v práci.
Kan hele ale ona nebyla 5 dní v háku, tak co by se jí nechtělo v sobotu vyrazit. Navíc ji učešou, zmalujou,oblečou atd jiní. ![]()
stes hahaha, přesně, každej očekává od pátku něco jiného:-D. Já si třeba v pátek uklidila, a umyla koupelny:-D
Kan cože? Mě jenom zajímá, jak dojdeš k takovému obecnému tvrzení, že lidi něco... To jsou takové facebookové výkřiky.
Karja to jsem delavala taky...teď se uklidim leda na gauč.
Karja jj, v pátek večer mám lidí obvykle plné zuby a jsem ráda, ze snesu vlastní rodinu.
Na večírek se musím chystat, nejlíp tím, že se na dva dny zavřu na samotku.
Jinak se mi JF nelibi,vypadá jak umělohmotná panna.
stes to bude moje další fáze:-D
Karja jj
continuity jo, nás docela ještě lidi zvou i někam, se divim, a sambo odpovídá něco ve smyslu, tam už jsem chodil nebo tak něco:-D.
Kan hele ale ona nebyla 5 dní v háku, tak co by se jí nechtělo v sobotu vyrazit. Navíc ji učešou, zmalujou,oblečou atd jiní.
Haha, no to je fakt. Mě práce neunavuje a když náhodou jo, tak se před akcí zázračně zvetím.
Karja mohl bych, ale nechce se mi![]()
Je po Oskarech a tady ticho? Nevídané! Zoe.

No jo, von to taky nebyl žádnej zázrak... včetně vítěznýho filmu (kterej jsem bohužel viděla, na což se snažím zapomenout). Holá prdel ctihodné Zoe se k tomu celkem hodila.
Ale i slepé kuře našlo zrno... líbily se mi dvoje šaty. Oboje bych označila jako sofistikovanou, decentní a k tomu luxusní róbu na úrovni (ergo v dnešní době naprosto out
).

barbucha Goldie je na mě moc gold, ale na 79 let je to super! To chci taky, pro sebe i manžela.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje