711990 aha, to som nevedela...pre mňa je už predstava, že kvôli niečomu takému k sebe nechám priblížiť ihlu
, takže zas tak sa nevyznám...
VIP, na které je příjemné koukat;-)
barbucha A?
Bohajeho, tak prostě v tom (předdůchodovým
) věku nemůže reálně! vypadat na dvacet. Prostě ne.
slniecko no asi jak to vytrhání obočí,které už nikdy pořádně nedorostlo.
Ať si každý dělá co chce, já si zas o tom budu myslet, co chci. Navíc se ukazuje, že ani gelové nehty vytvrzováne UV lampami nejsou bez rizika.
Tady je tolik diskuzi o nebezpečnosti očkování, ke kterému jsou studie a pak si taková paní nechá do sebe napichat kdesi cosi od kdovijak proškolene paní někde ve sklepě.
barbucha Aha, chápu. Jsem nějaká zabržděná. Potřebuju se vyspat
.
A tady máte za odměnu milostivou (brzkou ex) Nečasovou. Krása nádhera: smetáky, navařený umělý vlasy, dlouhý rudý drápy... dále napočítáno 5 prstenů a baj voko 6 řetězů a náramků k tomu. Jestli je to bižuterie a šaty má od Vietnamce, nebo Cartier a model z Pařížský, je při tak ordinérním zjevu docela fuk (a prakticky k nerozeznání).
Zfleku by se mohla vrátit k prodeji těch chlebíčků nebo čím se živila před kariérou páně premiérovy matrace. Dáma ani krasavice z ní nikdy nebude.

continuity áááá to obočie tiež.
barbuchaHlavně bych ji vůbec nepoznala.
barbucha ona byla vzdycky takova domovnice ordinerni. Ty ruce ma teda dost hnusny, ty klouby na prstech... nevim, jestli je to jen fotkou, ale je to divny.
barbucha Jen spitnu, ze jednu vec ji k dobru musis priznat. Nema napichanou hubu.
Ale ma mimiku jak ledni medved. Nelze poznat, jestli se smeje nebo mraci. Ani jedno uz nelze
ty ruce vypadají nemocně. Za to nemůže a nic s tím neudělá. Jen k nim nemusí přitahovat pozornost výrazným lakem
edit: a milionem šperků/cingrlátek
Makara jestli je to nemoci, tak je mi to lito, ale drapy s rudym lakem a vyrazne prsteny tomu teda opravdu neprospivaji.
Tady je tolik diskuzi o nebezpečnosti očkování, ke kterému jsou studie a pak si taková paní nechá do sebe napichat kdesi cosi od kdovijak proškolene paní někde ve sklepě.
Jo, přesně tak
barbuchaTak takhle hnusne napletene vlasy jsem dlouho neviděla, však ji to jde jak do dredů. To je hrozný
Tak já nevím, jestli dobrý, nebo špatný. Chápu nadšení nad zhubnutím, vypadá dobře, ale měla jsem problém rozklíčovat, kdo to vlastně je ....

whiskas Já myslím , že Ilona dobrý .
Tak BettyPostava super. Já ji tedy nesleduji nějak cíleně, možná proto jsem ji jned nepoznala ...
Mně se tedy hrozne nelíbí ty velký a výrazný brýle , co jsou teď populární, na první pohled vidím brýle a až pak někde daleko osobu. Ani ty velké kovové, co se taky dost nosily, co sahají až nad obočí a do půlky tváře. Postava dobrá, má prsa a ramena, to bude asi vždycky vypadat trochu mohutně, i kdyby měla jen 50 kg.
Ilona strašně tlačí na pilu. Úplně vidím jak se po každý fotce konečně nadechne a uvolní...
Ilona strašně tlačí na pilu. Úplně vidím jak se po každý fotce konečně nadechne a uvolní...
jo , tak to určitě, taky mám z ní takovej pocit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje