barbucha tý paní vedle to sluší. Upravený vlasy, i pěkně sedící oblečení.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
No právě. I když to neni ani žádná haute couture ani vzhled filmový hvězdy, vypadá prostě celá upraveně. Co víc si přát.
Pavlova je mi moc sympatická, ale pořád se nemůžu zbavit dojmu jako že by to šlo líp a že tomu něco furt chybí. Jak vlasy tak oblečení. Tohle je třeba strašný.

Raduza Mně se ty šaty samy o sobě líbí. Ale ty vlasy by shodily i model od Coco Chanel.
Raduza s nejakym normalnim paskem by to bylo lepsi. A ty vlasy... ach jo. Takovy potencial, takove moznosti, a porad to neni ono.
Raduza Fotograf je úplný trdlo., ta fotka je hrozná a dost upravovaná.
Sweet Potato ty vlasy jí škodí nejvíc, jak je to takový sportovní střih. Chtělo by je to nějak stáhnout do drdolu a stačilo by to.
Já myslím,že když to měla krátký a uhlazeny,tak to bylo ok. Tohle je prostě příšerný. A saty s knoflíky to dorazily.
mne to přijde nějak těžkopádné, všechno

Evaeva Já taky patřím k těm, co mají většinu času na hlavě brabčí hnízdo, mám jemňounké vlasy, na kterých žádné učesání dlouho nevydrží. Takže se nad neúčesy obvykle moc nepohoršuji. Ale neřikej te mi, že tam není nikdo, kdo by ji před akcí ulíz a zalakoval?
Sweet Potato no přesně. Nějaký úplně jednoduchý drdol, lak a vydrží to.
Raduza A prosim vás to vpravo vám přijde dobrý? Vždyt vypadá jak vosková figurína Celine Dion. Ty šaty jsoupříšerný
V článku bylo neco o tom, že má husté vlasy a s kadeřnici pracují na tom zvlneni. No, nevím. Já bych to na tyhle oficiální akce narovnala nebo stáhla. Takhle je to furt jak tetka.
Ty jsi asi myslela Maximu. Líbí asi říct nemůžu, ale k ní mi to celkem sedí.
Raduza myslím, že i to stažení by stačilo. On ten účes není špatný, ale není moc moderní a na tyhle akce se nehodí. Když má džíny a košili, vypadá to dobře.
Raduza ted koukam, ze ty zluty saty jsou do divadla na balet, to se teda podle me moc nehodi. Z tehle latky bych to videla spis na chanelovsky kostym, klidne i s delsi sukni, ale na nejakou odpoledni prilezitost.
Česala ji známá kadeřnice Petra Vavrušková, žádný sama doma. Účes za mě nepovedený .
Tak Bettyjá jsem zrovna chtěla napsat, že asi Pavlová odmítá rady a porady , stylisty i kadeřníky a že si to řeší sama, šaty i účesy. Z toho mi zaskočila kost, že jí tohle vytváří kadeřnice.
Že jako nechce, aby jí někdo mohl vyčítat, že utrácí státní peníze za svůj vzhled, tak jede samodomo. Nějaký takový řeči totiž proběhly, že nemá bejt placená a kdesi cosi.
Raduza A prosim vás to vpravo vám přijde dobrý? Vždyt vypadá jak vosková figurína Celine Dion. Ty šaty jsoupříšerný
Jo, jsou.
Kokoska já nejsem příznivec ani těch chanelovskych kostýmů, ale budiž. Ten pásek je jak pruh roztrepenyho koberce a navíc teda do divadla, ach jo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje