VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Offline Kokoska
35193 příspěvků moje polička 09. července 2026 17:55

stes a jak tomu zabranit? Babis v tom zadny poradek neudela, jsem mimochodem zvedava, jak se postavi k Okamurovu vyskakovani proti pomoci UA. Ta bezmoc, ze koukas, jak si ta particka dela co chce, je hnusna. Nevim, co by se muselo stat, aby byly predcasne volby a Babis nebyl znovu premierem.

Offline stes
9454 příspěvků moje polička 09. července 2026 18:21
Reakce na Kokoska:

stes a jak tomu zabranit? Babis v tom zadny poradek neudela, jsem mimochodem zvedava, jak se postavi k Okamurovu vyskakovani proti pomoci UA. Ta bezmoc, ze koukas, jak si ta particka dela co chce, je hnusna. Nevim, co by se muselo stat, aby byly predcasne volby a Babis nebyl znovu premierem.

​nevim....ale pisálci by se fakt mohli hecnout a začít informovat o důležitých věcech 

Offline Torrah
3426 příspěvků moje polička 09. července 2026 19:06

stes já vím, ale i ti novináři mu na to pořád skáčou. Takhle to tu nikdy lepší nebude. 

Offline stes
9454 příspěvků moje polička 09. července 2026 19:16
Reakce na Torrah:

stes já vím, ale i ti novináři mu na to pořád skáčou. Takhle to tu nikdy lepší nebude. 

​no právě...proto mi .erou i oni

Offline andulka01
12868 příspěvků moje polička 11. července 2026 20:07

Magda Vašáriová dneska večer! ❤️ 

Offline Gynt
příspěvků moje polička 11. července 2026 22:10
Reakce na andulka01:

continuity tak on nikdo nerozporuje, že Monike se umí oblíknout a vystajlovat, má pěknou postavu, o tom žádná. Ostatně, něco má od přírody a na zbytek bezedné fondy (když bude loajální :-).
A taky si trochu myslím, že je jako vějička na Trumpa, pro fotečku. 

Ale zcela vážně - naprosto s tebou souhlasím, že novináři už by mohli opustit to divadlo okolo a jít zodpovědně k tématu.

​Já se tady do toho často nechci plést, ale teď mi to nedá. Kteří novináři se věnují divadlu okolo a nešli k tématu? Co bylo vidět, tak byli novináři z veřejnoprávních i soukromých médií, kteří cestovali s delegacemi. Jejich úkolem je informovat o tom, co se děje. A pokud politici dělají divadlo, musí informovat i o tom divadlu. Nemůžou si volně vybírat, o čem budou psát. Musí psát o tom, co se děje. A všimnul jsem si, že kromě toho divadla psali i o jednání v Ankaře, o výdajích na obranu, bylo k tomu spousta rozhovorů i zpráv. Záleží, odkud kdo informace čerpá. Stačí se podívat pořádně. Novináři moc jednoduchou práci nemají, ale rozhodně ji nedělají špatně.

Offline Torrah
3426 příspěvků moje polička 11. července 2026 22:26

Gynt jenže důležité jsou jiné věci. To, co se děje ve sněmovně. Ty zákony, co se připravují. A už pomalu procházejí. Stavební zákon. Zákon o tom, že vlastníci půdy budou muset - pokud budou chtít prodat půdu - ji prodat jen tomu, kdo na ní momentálně hospodaří. Připravovaná novela o střetu zájmů. Ano, psalo se o tom. Ale zaniká to právě v těch přestřelkách ohledně Turka, Macinky, Klempíře... Tohle má být na prvních stránkách všude, protože tohle je to, co do budoucna sakra ovlivní všechno dění u nás. 

Offline Gynt
příspěvků moje polička 11. července 2026 22:46

Viděl jsem, že se tomu v pátek věnovala ČT24 i rozhlas. Píší o tom Respekt, Deník N, Novinky, Seznam Zprávy i další. Takže očividně ne všichni se věnují tomu divadlu. A mají novináři ignorovat přestřelky kolem Turka, Klempíře a Macinky? Co byste tu psali pak? Že média ignorují pískání ve Strážnici? Že nepoukazují na to, co je Turek zač? Že se neinformuje o tom, jak se Macinka vymezuje proti prezidentovi?  Úplně vidím, jak by tu byly nadávky úplně stejný, jen z druhé strany.

Offline Torrah
3426 příspěvků moje polička 12. července 2026 14:29

Gynt tak ono je to stejně fuk, protože skalní Babišovci poslouchají jen jeho FB a tam dneska na svých stránkách vykládá, jak se ho v Ankaře ptali, co tam Pavel dělá. To je takový hnus, co tenhle člověk předvádí, až to bolí. Nepomůže nic, dokud se opozice nespojí. A to nějak nevidím.

Offline Sweet Potato
40651 příspěvků moje polička 12. července 2026 18:22
Reakce na Gynt:

​Já se tady do toho často nechci plést, ale teď mi to nedá. Kteří novináři se věnují divadlu okolo a nešli k tématu? Co bylo vidět, tak byli novináři z veřejnoprávních i soukromých médií, kteří cestovali s delegacemi. Jejich úkolem je informovat o tom, co se děje. A pokud politici dělají divadlo, musí informovat i o tom divadlu. Nemůžou si volně vybírat, o čem budou psát. Musí psát o tom, co se děje. A všimnul jsem si, že kromě toho divadla psali i o jednání v Ankaře, o výdajích na obranu, bylo k tomu spousta rozhovorů i zpráv. Záleží, odkud kdo informace čerpá. Stačí se podívat pořádně. Novináři moc jednoduchou práci nemají, ale rozhodně ji nedělají špatně.

Offline barbucha blogger
36165 příspěvků moje polička 13. července 2026 14:43
Reakce na Torrah:

​Skáčou mu na to zejména jeho voliči. Když se některýho zeptáš jak je spokojen s plněním anonistickýho programu... resp. neplněním - tak za to stejně může Fiala.

Je to úplně jedno, a ne, s touhle partou to tady fakt lepší nebude.

Offline Torrah
3426 příspěvků moje polička 13. července 2026 14:45

barbucha no když to čtou ve všech médiích... stokrát opakovaná lež se pak stane pravdou.

Offline barbucha blogger
36165 příspěvků moje polička 13. července 2026 14:53

Torrah 

Včera zrovna mi někdo líčil, kterak potkal takovou milou stařenku (známou to voličku anonistů) a ta se ho upřímně - a nevěřícně - ptala: mladej pane, a voni nám jako fakt už víc nepřidaj? Ne babi, fakt nepřidaj, Alenka a váš pan ministr Juchelka to zatrhli

No babi si popláče, ale Andreje volit nepřestane.

Offline Kokoska
35193 příspěvků moje polička 14. července 2026 10:21

barbucha taky furt cekam, kdy dostanu, co mi Fala vzal. Zatim mi akorat prestanou valorizovat vychovny. A taaakovej velikej billboard byl u nas na krizovatce!

Offline Kokoska
35193 příspěvků moje polička 23. července 2026 15:17

Z posledni doby se mi moc libila monacka knezna Charlene a belgicka kralovna Mathilde.

Offline stes
9454 příspěvků moje polička 24. července 2026 07:08
Reakce na Kokoska:

Z posledni doby se mi moc libila monacka knezna Charlene a belgicka kralovna Mathilde.

​Krásný obě.

Online Miru
17120 příspěvků moje polička 04. srpna 2026 13:18
Offline stes
9454 příspěvků moje polička 04. srpna 2026 13:26

Vlasy ano,ale to pekelný obočí a kačer to kazí.

Online Miru
17120 příspěvků moje polička 04. srpna 2026 13:41

stes 

...myslím, že když člověk udělá krok ke zlepšení

(čehokoliv na sobě, v sobě),

snad není nutné upozorňovat na to, co na něm "dokonalé" není...

Offline stes
9454 příspěvků moje polička 04. srpna 2026 13:46

Miru myslim,že je tu svoboda slova a tohle okrikovani za vlastní názor se tu začíná rozmahat.