stes a jak tomu zabranit? Babis v tom zadny poradek neudela, jsem mimochodem zvedava, jak se postavi k Okamurovu vyskakovani proti pomoci UA. Ta bezmoc, ze koukas, jak si ta particka dela co chce, je hnusna. Nevim, co by se muselo stat, aby byly predcasne volby a Babis nebyl znovu premierem.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
stes a jak tomu zabranit? Babis v tom zadny poradek neudela, jsem mimochodem zvedava, jak se postavi k Okamurovu vyskakovani proti pomoci UA. Ta bezmoc, ze koukas, jak si ta particka dela co chce, je hnusna. Nevim, co by se muselo stat, aby byly predcasne volby a Babis nebyl znovu premierem.
nevim....ale pisálci by se fakt mohli hecnout a začít informovat o důležitých věcech
stes já vím, ale i ti novináři mu na to pořád skáčou. Takhle to tu nikdy lepší nebude.
stes já vím, ale i ti novináři mu na to pořád skáčou. Takhle to tu nikdy lepší nebude.
no právě...proto mi .erou i oni
Magda Vašáriová dneska večer! ❤️
continuity tak on nikdo nerozporuje, že Monike se umí oblíknout a vystajlovat, má pěknou postavu, o tom žádná. Ostatně, něco má od přírody a na zbytek bezedné fondy (když bude loajální :-).
A taky si trochu myslím, že je jako vějička na Trumpa, pro fotečku.Ale zcela vážně - naprosto s tebou souhlasím, že novináři už by mohli opustit to divadlo okolo a jít zodpovědně k tématu.
Já se tady do toho často nechci plést, ale teď mi to nedá. Kteří novináři se věnují divadlu okolo a nešli k tématu? Co bylo vidět, tak byli novináři z veřejnoprávních i soukromých médií, kteří cestovali s delegacemi. Jejich úkolem je informovat o tom, co se děje. A pokud politici dělají divadlo, musí informovat i o tom divadlu. Nemůžou si volně vybírat, o čem budou psát. Musí psát o tom, co se děje. A všimnul jsem si, že kromě toho divadla psali i o jednání v Ankaře, o výdajích na obranu, bylo k tomu spousta rozhovorů i zpráv. Záleží, odkud kdo informace čerpá. Stačí se podívat pořádně. Novináři moc jednoduchou práci nemají, ale rozhodně ji nedělají špatně.
Gynt jenže důležité jsou jiné věci. To, co se děje ve sněmovně. Ty zákony, co se připravují. A už pomalu procházejí. Stavební zákon. Zákon o tom, že vlastníci půdy budou muset - pokud budou chtít prodat půdu - ji prodat jen tomu, kdo na ní momentálně hospodaří. Připravovaná novela o střetu zájmů. Ano, psalo se o tom. Ale zaniká to právě v těch přestřelkách ohledně Turka, Macinky, Klempíře... Tohle má být na prvních stránkách všude, protože tohle je to, co do budoucna sakra ovlivní všechno dění u nás.
Viděl jsem, že se tomu v pátek věnovala ČT24 i rozhlas. Píší o tom Respekt, Deník N, Novinky, Seznam Zprávy i další. Takže očividně ne všichni se věnují tomu divadlu. A mají novináři ignorovat přestřelky kolem Turka, Klempíře a Macinky? Co byste tu psali pak? Že média ignorují pískání ve Strážnici? Že nepoukazují na to, co je Turek zač? Že se neinformuje o tom, jak se Macinka vymezuje proti prezidentovi? Úplně vidím, jak by tu byly nadávky úplně stejný, jen z druhé strany.
Gynt tak ono je to stejně fuk, protože skalní Babišovci poslouchají jen jeho FB a tam dneska na svých stránkách vykládá, jak se ho v Ankaře ptali, co tam Pavel dělá. To je takový hnus, co tenhle člověk předvádí, až to bolí. Nepomůže nic, dokud se opozice nespojí. A to nějak nevidím.
Já se tady do toho často nechci plést, ale teď mi to nedá. Kteří novináři se věnují divadlu okolo a nešli k tématu? Co bylo vidět, tak byli novináři z veřejnoprávních i soukromých médií, kteří cestovali s delegacemi. Jejich úkolem je informovat o tom, co se děje. A pokud politici dělají divadlo, musí informovat i o tom divadlu. Nemůžou si volně vybírat, o čem budou psát. Musí psát o tom, co se děje. A všimnul jsem si, že kromě toho divadla psali i o jednání v Ankaře, o výdajích na obranu, bylo k tomu spousta rozhovorů i zpráv. Záleží, odkud kdo informace čerpá. Stačí se podívat pořádně. Novináři moc jednoduchou práci nemají, ale rozhodně ji nedělají špatně.
![]()
Skáčou mu na to zejména jeho voliči. Když se některýho zeptáš jak je spokojen s plněním anonistickýho programu... resp. neplněním - tak za to stejně může Fiala.
Je to úplně jedno, a ne, s touhle partou to tady fakt lepší nebude.
barbucha no když to čtou ve všech médiích... stokrát opakovaná lež se pak stane pravdou.
Včera zrovna mi někdo líčil, kterak potkal takovou milou stařenku (známou to voličku anonistů) a ta se ho upřímně - a nevěřícně - ptala: mladej pane, a voni nám jako fakt už víc nepřidaj? Ne babi, fakt nepřidaj, Alenka a váš pan ministr Juchelka to zatrhli ![]()
No babi si popláče, ale Andreje volit nepřestane.
barbucha taky furt cekam, kdy dostanu, co mi Fala vzal. Zatim mi akorat prestanou valorizovat vychovny. A taaakovej velikej billboard byl u nas na krizovatce!
Z posledni doby se mi moc libila monacka knezna Charlene a belgicka kralovna Mathilde.

Z posledni doby se mi moc libila monacka knezna Charlene a belgicka kralovna Mathilde.
Krásný obě.
...tohle Lele moc sluší!
https://www.instagram.com/p/DbnUL-BDmio/?igsh=MXJoaWh4b2YyZml4
Vlasy ano,ale to pekelný obočí a kačer to kazí.
...myslím, že když člověk udělá krok ke zlepšení
(čehokoliv na sobě, v sobě),
snad není nutné upozorňovat na to, co na něm "dokonalé" není...
Miru myslim,že je tu svoboda slova a tohle okrikovani za vlastní názor se tu začíná rozmahat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY