vdycky byla krasna a porad je. A 59 let, waw jako!
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Dlouho jsem ji nikde neviděla, ale teda wau, vypadá nádherně!
Takhle vypadat pomalu v šedesáti je nečestné a nesportovní! ![]()
Jedině se mi nelíbí ten účes - měla jsem ji vždycky radši v krátkejch vlasech, ona je na ně jak dělaná...

ten vystrih je hroznej:-O
Depak, ten výstřih by byl hroznej na někom kdo si ho nemůže dovolit a těch je valná většina!
Ona za tím vzhledem trocha práce taky je, ale stejně je to pěkná ženská a figuru má teda parádní!

jo, je cela hezky vycpana a vyzehlena, ale za me fakt ne. desivy.
Ten vystrih je sexy.
ona je celá sexy. má to skvěle doplněné, ty náramky a vlasy a všechno. bože, tak jsem chtěla vypadat ve třiceti ![]()
![]()
aha. no zajimal by me nazor nejakeho muze.
Jj, ale ona to mela vzdycky. Vzdycky mela takovy drajv a sex appeal. A evidentne ji neopustil.
Ten si troufnu predvidat.
Pochybuju, že by 1 ze 100 něco namítnul!
presne. "Mi" kluci by ji mozna tak uplne nedocenili, ale jinak...![]()
Já mám svou novou stylovou ikonu. Jako vůbec netuším, kdo to je. Nějaká Yasmin Sewell a je to asi manželka někoho nebo co já vím...Ale je dokonalá. Pro mě.

Máš dobrý vkus, Yasmin Sewell je fakt módni ikona. Jen se mi víc líbila v tom vlnitém mikádu než s krátkými vlasy, co má v tomhle videu. Ale krásná je pořád.
Mně taky s mikadem. Navíc mě to teď dost inspirovalo, asi to začnu taky tak nosit, jsem podobnej typ. Myslím teda jenom obličej, tu postavu samo takovou nemám...![]()
Ten Bartoška je pěknej sedmdesátník...![]()

Něco podobného nosím, jen s patkou/ofinou (podle toho, jak se vlasy rozhodnou) a jsem spokojená, tak i proto se mi to možná líbí :-)
Obličej i postavu mám jinou, ale nevadí to, tak co
Jo, líbí se mi víc než kdy před tím. Asi už taky stárnu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje