S IQ to asi moc společného mít nebude, jeden je členem Mensy.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Tři muži 25-38 let s IQ 59-73 a všem kritičkám bych takovýho vola přála najít v domácnosti až vyjdou takhle po ránu bez make-upu a photoshopu, bože!
bez makeupu a photoshopu... s výstřihem po pupek a půl prsou ven v šedesáti mezi lidi, jo? těžko, těžko. leda bych byla v tom věku už uplně senilní:D
S IQ to asi moc společného mít nebude, jeden je členem Mensy.
No, tím bych moc neargumentovala
Jednak po občasném pročtení jejich tiskovin (připomínající periodikum pro nezletilé skautíky)... a za druhý - i génius může mít komplexy až na půdu.
já bych řekla že o iq tady fakt nejde. pro (nijak odlišně vyhraněné, než někdo vytáhne gerontofily:-)) chlapy je sexy žena v jejich věku a mladší. takže šedesátiletá žena bude sexy pro šedesátníka a staršího. pro třicetiletýho prostě ne, no. a možná to lehce platí i pro ženy, resp. pro mě?:-)
btw zlé jazyky praví, že jak má ženská víc roků než zubů, tak patří vyměnit![]()
omg, na tos prisla kde?
to je jen takový silně nekorektní vtípek:-)
edit: jestli myslíš to "v jejich věku" tak samozřejmě až od středního věku ženy, třicítka bude asi přitažlivá i pro mlaďase:-) a ano mám i známé kde je manželka o 5-10 let starší, ovšem kstáru je to těžší a těžší
Ale jistě že nejde. Nicméně stejně souhlasím s Mutziputzi, neb jejímu vyjádření rozumím tak, že křupan zůstane křupanem, i kdyby měl IQ 150 ![]()
Taky bych řekla, že nemáš pravdu. Naopak, dnes jsou ženy kolem padesátky pro třicátníky až čtyřicátníky často velmi přitažlivé. Nakonec, mluví se o tom v posledních letech docela dost.
Já tedy měla nejmladšího přítele mladšího o sedm let a popravdě, problémy jsem s tím měla já než on. Ale ono chce jen zapomenout na čísla.
Já znám manželskou dvojici s patnáctiletým věkovým rozdílem, v podstatě muž má věkem mnohem blíž k vyženěné dceři než k manželce. Ona je ale opravdu krásná a tak roztomile naivní (no trochu hloupá), on zase docela ošklivý a velice inteligentní. Dohromady mi v mých očích tvoří velice spokojenou a špastnou dvojici:-D. Jsou spolu cca od jeho pětadvaceti něco málo přes 10 let.
Pak znám ještě 11letý věkový rozdíl, kdy si známá našla toho kluka v jeho 18. Kluk byl ale celkem vyzrálý, má jen učňák a nejednoduchý stav v rodině, takže už v těch letech věděl, co je práce, co je život a tak. Teď mají děti a ten věkový rozdíl je tam napohled hrozně znát, protože jeho manželka je po těch dětech trochu znavená a manžel se dostává do věku, kdy jsou ti chlapi nejatraktivnější.
mám známé, kde je žena už v důchodu a muž cca padesátník, nejhorší období bylo asi v jejím přechodu. ustáli to, ale oni mají děti spolu a už i vnoučata, to je dobrý tmel. však jo, život je pestrej:-)
Jsem nechtěla napsat, že jsou to debilové, proto ten "opis" s IQ, mimochodem si navíc myslím, že podobně se vyjadřují zejména "chlapci", co by si o ně ani padesátnice s vizáží ženy z lidu kolo neopřela, druh obrany před frustrací předpokládám.
To s těmi zuby platí i pro chlapy, co si budeme nalhávat, těch o sebe dbajících 50+ je u nás stejně tolik, jako dvojnic Sharon Stone.
zacinam si rikat, ze bych mela vic chodit mezi lidi, protoze zjevne ziju v nejake socialni bubline kde se o sebe i "stari" normalne staraji:-) (a nekteri az nenormalne a fakt botox aspol nazivo se mi nelibi ani trochu)
mě by zajímalo, co mají ti chlapci, kterým přijde sharon jako stará bréca, doma, a co tam budou mít, až bude jejich polovičkám tolik, co sharon
fakt moc.
(a taky jak budou vypadat sami, až jim bude toli, co sharon, a jestli v té době náhodou nebudou po nocích brečet nad její současnou fotkou).
Mně tedy nepřijde vůbec nic nepochopitelného na tom, že "chlapcům" 25-30 nepřijde Sharon (byť vypadá ohromně - na začátku se pokud vím řešil jen výstřih a nikdo nepsal, že je hrozná...) jako zájmový objekt.
zacinam si rikat, ze bych mela vic chodit mezi lidi, protoze zjevne ziju v nejake socialni bubline kde se o sebe i "stari" normalne staraji:-) (a nekteri az nenormalne a fakt botox aspol nazivo se mi nelibi ani trochu)
Dobře udělanej botox a spol naživo nepoznáte, to bych rozlišovala.
"až jim bude toli, co sharon, a jestli v té době náhodou nebudou po nocích brečet nad její současnou fotkou"
no to samozrejme budou, pointa je v tom, ze nad ni neslintaji ted. az bude panum sedesat, tak budou jejich vrstevnice samozrejme vypadat hur, resp mene vylepsene, pokud se za tu dobu upravy zevnejsku vice nerozsiri... vlastne je mozny ze ano a ze budou takove zeny (jiste, charisma se koupit neda) potkavat bezne. hubnouci pilulky, chirurgicke ajine zasahy... urcite to nebude plosne ale v nekterych kruzich je to bezne uz ted, co bude za 30let:-))
Nepřijde jako zájmový objekt a trapná stará vražda bych taky rozlišovala.
jednu aplikaci nepoznam, urcite ne na cizim cloveku. v padesati uz to videt je a pokud cloveka vidim prubezne tak samozrejme i ty zasahy...
Ale houby, když se to umí a nepořizuje se to někde v kočárkárně na jižáku přes Slevomat....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje