Enya účesem a makeupem zamrzla někde v minulým století, ne?
Zato ta Elle King se mi docela úchylně líbí, ta kombinace kytiček a tetování má takovej eklektickej šmrnc...
Enya účesem a makeupem zamrzla někde v minulým století, ne?
Zato ta Elle King se mi docela úchylně líbí, ta kombinace kytiček a tetování má takovej eklektickej šmrnc...
adele a enya, wow
...tú elle king rozmýšľam, či si neuložiť pre prípad, že v rámci puberty príde moje dieťa na nápad dať sa tetovať. Zatiaľ je našťastie natoľko oportunistická, že by sa nedala už len preto, že to frčí, ale jeden nikdy nevie...
Už tu byla Eva Green? Myslím si, že ta sem patří.

Český lev- většinou průměr nebo hrůza jako obvykle, ale tyhle tři modely se mi líbí. U S.Stašové bych ráda viděla, co se skrývá pod tím bílým pláštěm.

Ha, koukám, že České lvy drbete už vedle...
no ono je to bohužel spíš na to drbání, než sem ![]()
To je fakt, právě proto jsem sem hodila aspoň ty tři, co se líbí mně.
Z těch tří jediná Stašová má celkově dobrej styling... doufám, že pod tím bílým kabátkem má overal!
Mně se líbí všechny, jen si myslím, že M. Issovou ty šaty v reálu dost zaráží do země, jak je malinká. Plodková se mi líbí i s afro rozcuchem, který se pěkně bije s hladkou linií šatů.
mně by se plodková líbila, kdyby to nebyl takový prstýnkový pudl, ale trochu se to rozhráblo prsty na větší a mén prstýnkové vlny. pak by mi přišla skvělá.
Všechny tři modely se mi líbí. Včetně účesu. I Plodková. ![]()
Souhlasím. Ten účes a la pudl to kazí, k ní se vůbec nehodí. Jinak se mi normálně Plodková líbí a šaty má krásné.
Mně právě přijde, že k Plodkové se tenhle účes - a pro ten konkrétní večer (Český lev, nominovaný Anděl Páně
) - hodil náramně. K její subtilní, křehké postavě a k minimalistické róbě jsou ty velké vlasy jak vtipné, tak elegantní.
Přesně můj dojem - ten kontrast je podle mě hodně povedený.
mně by se plodková líbila, kdyby to nebyl takový prstýnkový pudl, ale trochu se to rozhráblo prsty na větší a mén prstýnkové vlny. pak by mi přišla skvělá.
Jo, tak nějak. Navíc tenhle afro styl je poněkud po sezóně - takovýho pudla jsem měla před třiceti lety ![]()
No a teď je právě ten čas pro návrat... nejdřív pro ty odvážné a pokud se to uchytí, za chvíli se přidají ostatní.![]()
Mně se u ní v tom účesu hned vybavilo "já mám radši lásku nežli bombu" :D
To vtipné spojení s Andělem Páně chápu. Akorát já mám s tímhle typem účesu problém obecně, že se mi tyhle drobounké lokýnky líbí málo na kom a když už, tak spíš na delších vlasech. Víc se mi na ní líbil ten účes, co měla na Českých Lvech loni s těma většima vlnama anebo ten vlnitý retro účes, co měla v Protektorovi.
Nestraš ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.