VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 25. března 2017 12:06
Reakce na 999:

jasně, proto říkám že to není o sharon:-) víceméně si to děláme samy.

btw tchyně mé tchyně;-) v sedmdesáti letech denně cvičila, to považuju za normální, moje matka hodně po šedesátce lyžuje atd. ale normální je i přesto vypadat na svůj věk, není ničí vina že nevypadá furt na dvacet. to je asi tak k tématu vše:-)

Online whiskas
20792 příspěvků moje polička 25. března 2017 15:29
Reakce na siouxsie:

Přesně, charisma. Pokud by se takto oblékla jiná žena (i mladší), vypadalo by to trapně a podbízivě. Jenže na ní se mi to nijak trapné nezdá - nevypadá totiž zoufale, ve smyslu, že tím hlubokým dekoltem na sebe musí upozornit. 

Online whiskas
20792 příspěvků moje polička 25. března 2017 15:33

Já ale nehodnotila v rovnici porovnávání s jinými ženami jejího věku. Je nám asi celkem jasné, že běžná žena takto vypadat nebude (byť by si to třeba i přála), ale to snad nebylo smyslem příspěvku. Jen jsem konstatovala, že se mi Sharon vždy líbila, stále se mi líbí a že je radost se na ni podívat. Nejen kvůli obličeji, mám prostě styl a charisma. 

Online whiskas
20792 příspěvků moje polička 25. března 2017 15:35
Reakce na barbucha:

Vystihla jste podstatu .

Online whiskas
20792 příspěvků moje polička 25. března 2017 15:43

Ale nikdo snad nepsal a ani se nepředpokládá, že běžná žena bude v 60 vypadat jako Sharon (předpokládám, že jako Sharon nevypadala ani ve 30 :-D). Vlákno se jmenuje "VIP, na které je příjemné koukat", což myslím fotka vystihuje a nikoli, "Žena z lidu". 

Online whiskas
20792 příspěvků moje polička 25. března 2017 16:27

aha, tak já žádnou takovou tetinu o které píšeš totiž neznám. leda snad tetičku, která má ovšem alzheimera, té je to fakt jedno, ta už neví po pěti minutách od snídaně že vůbec jedla.

znám jen ty, co drží drastické diety, cvičí do umdlení a nenávidí svůj kentauří zadek o obvodu 98 cm:-OOO 

je to smutný, moc, pro mě fakt smutný

Tak já zase neznám žádnou vrstevnici (ani "nadvrstevnici"), která by držela drastické diety, cvičila do umdlení a hrotila každý cm, ale spíše ty, které upraví jídelníček, snaží se cvičit ve smyslu, aby je cvičení bavilo a zároveň bylo přínosné tělu, sem tam třeba podstoupí nějaký zkrážlující zákrok, ale vše berou s nadhledem a jsou natolik rozumné, že je jim jasné, že jako ve 20 vypadat nebudou, tudíž se o to ani zuby nehty nesnaží.  

Offline mirajo
2607 příspěvků moje polička 25. března 2017 17:05
Reakce na whiskas:

A proc by zena z lidu nemohla v 60 vypadat jako Sharon? Vzdyt ona nevypada na 30 ani na 40. Je pekna, s kratkyma vlasama moc pekna, o tom zadna...ale obcas potkam beznou spoluobcanku a zcela vyjimecne i obcana, co vypada o 10 let mladsi a neni po hodinove priprave tymem vizazistu. Je za tim genetika, ale hlavne pristup k zivotu a lidem. Jo, vic potkam tech neupravenych a smrdutych a kolikrat je jim 30. Ale proc si dopredu rikat, jako tyhle VIP bohyne nebude bezna zenska vypadat nikdy. Treba bude, jenom ji u toho nebude nikdo fotit a halekat, jak popira prirodni zakony, gravitaci a tak. Mmch prsa ven se mi nelibi skoro nikdy.

Online whiskas
20792 příspěvků moje polička 25. března 2017 17:13
Reakce na mirajo:

Prosím pěkně, já s tím nezačala. Jistě, jsou ženy, které mohou vypadat v 60 (nejen) výborně a mnohem mladší, ale vznikla tady diskuze, že by to neměla být norma, tak jsem na to reagovala a použila uklidňující tón, že normy nám snad nikdo nezadává. Toť vše. 

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 26. března 2017 11:31
Reakce na whiskas:

"ani se nepředpokládá, že běžná žena bude v 60 vypadat jako Sharon (předpokládám, že jako Sharon nevypadala ani ve 30"

Jo 

Mně se zdá, že Sharon vypadá vždycky dobře, t.j. celkem vkusně a ne vulgárně - na rozdíl od našich "hvězd"  jako tady už mnohokrát proběhlá Patrasová, Gregorová nebo Šinkorová... ty zjevně dělaj psí kusy aby zastavily čas, možná víc než Sharon, a co je jim to platný  Tak proč neukázat i jako příklad pro ostatní smrtelníky, že to jde, když se chce (s použitím kapky zdravýho rozumu).

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 26. března 2017 12:02
Reakce na barbucha:

"...Tak proč neukázat i jako příklad pro ostatní smrtelníky, že to jde, když se chce (s použitím kapky zdravýho rozumu)."

...protože kde by vzaly ten zdravý rozum? nechci si ani představovat, co se na nás může následně vyvalit, protože přece "když mohla sharon"

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 26. března 2017 12:25

O devět víc než Sharon.. 68. Taky vypadá dost dobře..

Já osobně tyhle fotky beru jako vzor. Že když se chce, když to jde, když na to je, tak to jde 

Myslím, že šablona, že takto by měla vypadat každá, je nesmysl. Tohle je jako dar a jen málokterá k tomu má předpoklady a vůli. Ale pro herečku je tělo pracovní nástroj, tak se snažit musí.
Logicky je pak výskyt podobných udržovaných žen mnohem vyšší tam, kde na tom tolik záleží. 

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 26. března 2017 12:32
Reakce na Dadoo:

To je Kocúriková? Ta byla vždycky krásná.

Sice (tady na těch fotkách) trochu tlačí na pilu  ale na pomalu sedmdesátnici to není špatný 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 26. března 2017 12:35
Reakce na barbucha:

Byla a pořád je. Morticia Addams ve skvělé formě 

49114 příspěvků moje polička 26. března 2017 13:03
Reakce na Dadoo:

tak to už je za mě fakt peklo. děs

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 26. března 2017 13:18

Proč? Co je na ní pekelného?

Ona byla vždycky dost exotická. Vypadá jako Monica Bellucci, jen starší. Nevidím přešitý obličej, vyžehlenou tvář bez vrásek, tuny makeupu. Postavu má pořád skvělou. Barví si vlasy a používá rudou rtěnku a lak, zcela v souladu se svým typem.

Vypadá jako vypadala celý život, jenom je starší.

49114 příspěvků moje polička 26. března 2017 13:26
Reakce na Dadoo:

nevidíš plastiky? aha.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 26. března 2017 14:02

Nevidím hyzdící plastiky. Nevidím úplně jinou tvář. Stejně jako u Sharon. Zásahy mají určitě obě, ale stále vypadají přirozeně 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 26. března 2017 14:21

Mně se líbila Milena Vostřáková. Když jsem ji osobně poznala, tak jí bylo 75 let. Vypadala tak o dvacet let mladší. Byla úžasná i svým přístupem a chováním. 

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 26. března 2017 14:29
Reakce na Dadoo:

nemůžu si pomoct, ale na té spodní fotce vypadá jak karikatura sama sebe. pro mě ilustruje neschpnost zestárnout, aniž by se chtěla stále podobat té dvacítce. hlavně šílené jsou ty vlasy jak chemlon, které samozřejmě v těch dvaceti vypadaly úplně jinak

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. března 2017 15:42
Reakce na crazydaisy:

Ukázala jsem schválně zmíněné foto Sharon třem mužům 25- 38let a ohodnotili ji jako trapnou starou vraždu. Ti mladší ji ani neznali a netušili kolik let jí je a přesto se v odhadu věku moc nespletli. Ano, je štíhlá, s udržovanou postavou i obličejem, ale takhle po ránu bez make upu, fotoshopu to žádná hitparáda nebude. 

Tři muži 25-38 let s IQ 59-73 a všem kritičkám bych takovýho vola přála najít v domácnosti až vyjdou takhle po ránu bez make-upu a photoshopu, bože!