Kdybych věděla, jak budu vypadat po druhém porodu, tak bych se po tom prvním taky takhle vystavila
.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
přesně!!
...a nenažraná Máňa, co Irině závidí! Irině Šajkový, jak píšou na iDnes...
No, Šajková je úplně stejná hrůza, jako Shayk. Buranství versus světovost, a nevyhrává ani jedno.
Ирина Валерьевна Шайхлисламова ![]()
Amber Heard je šikovná

Tak ono být vyčerpaný hladem, ještě hodinu stát ve frontě, to by jednomu možná bylo zle i po menu z dobré restaurace. Čímž neobhajuju Donalda a už vůbec ne KFC, tam jsem byla 2x a pokaždé mi pak bylo blbě, ani jsem nemusela vystát tu frontu.
a kdo je to vedle?
edit: aha, už vím, vedle je důkaz, že i geniální muž se stane idiotem, když potká blonďatou zlatokopku ![]()
tak "vyčerpaná hladem" bych byla nevím, tak po dvou třech dnech bez jídla?:P
co to je zas za soudy, proč by měl bejt idiot???
tak pokud vám amber připadá jako milá holka, tak je to potom těžko vysvětlovat. já ji mám za ten typ, který by nikdo normální, pokud není zrovna zaslepen jejím luzným zjevem, doma nechtěl.
Mně se líbí, osobně jí teda na rozdíl od vás neznám, takže aplikuji "Podle sebe soudím tebe" a myslím, že je to fajn holka, jinak by si jí Elon (mimochodem můj favorit) jistě nevybral. Nevím jestli člověk jeho parametrů vůbec má kým být zaslepen.
To jste dobrá. Já jakmile nedostanu svou dávku ve stanovený čas, tak jsem vzteklá, nervozní i vyčerpaná. ![]()
tak, tak. Ja tiež keď nejem pravidelne každých 4-5 hodín, som ako z reklamy na snickers ![]()
proč by ne, je to jen muž. i kdyby měl iq 190 a všechny poklady světa, může být oslněn kýmkoli (ne nutně krásným).
já ji taky neznám, ale nade vší pochybnost to třeba je podvodnice, řekl soud v její psí kauze.
No ale když už, tak spíš někým jako je Amber než Uršulou Klukovou ne? Psí kauzu neznám.
ale já naprosto nepopírám, že je nádherná! jen mně přijde, že jen zvenku.
psí kauza je jen taková blbost na okraj, něco ve smyslu jak si známá hvězda myslela, že jí všechno projde. spočívá v tom, že předložila v austrálii zfalšované papíry, aby mohla přijt s jejím psy bez karantény, na což jsou tam dost hákliví. byla odsouzena, dostala pokutu. to, že slavná, se obrátilo proti ní a stala je odstrašujícím příkladem. dokonce i teď s muskem se píše něco jako "se poprvé objevila na veřejnosti od psí kauzy" ![]()
No jo, já z bulváru soudím jenom Kopřivovou a podobný košťata, Amber je jiná liga. Ale s tou veřejností si nemyslim, koukala jsem na její Instagram a nepůsobí dojmem sklíčené usvědčené podvodnice, mimochodem kdo by se nepokusil obejít byrokracii ne? Ale pamatuju si to, je snad chtěli utratit, resp. dle zákona měli, ale podle mě to bylo ještě před rozvodem s Jiohny Deppem.
Já nevím, to psala ionicera , že byli vyčerpaní hladem ![]()
Zrovna Amber mi přijde jako stejný koště jako Kopřivová ... jen v mezinárodním formátu. Prostě pěkná, ale blbá. A jasně, že zjednodušuju a soudím jen z bulváru, ale to snad tady my všichni, ne ![]()
Inteligenci hodnotit nemůžu, pěkná je... ale... takovým tím tuctovým způsobem, já teda nejsem schopná si vůbec zapamatovat její ksicht.
Tak to já jdu proti proudu, podle mě kdyby byla blbá, nikdy by nikoho z těch co klofla neklofla. Kopřivová je pro mě synonymum blba, zde mé pravidlo, pravda, trochu hapruje!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje