Amber blbá rozhodně není - já myslím, že podle některých našich politiků si jen "zodpovědně" vybírá partnera
![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
já si nemyslím, že je blbá, naopak, spíš dost mazaná a cílevědomá.
Ono na to, aby si člověk když má na výběr vybral mezi Elonem a dělníkem ze šroubárny opravdu mazanost a cílevědomost není potřeba, to se tady moc nebere v potaz![]()
A teda není cílevědomost, když má někdo dvě možnosti a cíleně si vybere tu výhodnější? Že se tahle děvčata moc do dělníků ze šroubárny nezamilovávaj, co?
No právě... určitě by se dalo i ve šroubárnách narazit na nějakej sexy kousek! Ale "tahle děvčata" raději dají přednost zajištěnýmu dědkovi před mladým, leč chudým Adonisem - ergo tam už nějaká racionální úvaha proběhnout musí a city stranou!
Samozřejmě na tom konkrétně Elon Musk ještě není tak zle - není mu ani šedesát, má zuby...
takže tam to rozhodování jistě nebylo tak obtížný. Ale takovejch na trhu moc není...
ja bych ty holky zas tak neprecenovala- kde myslis ze by mohla nejakyho delnika potkat?:-)
No všude přece. Dělníci nejsou chovaní v rezervacích a ani takové děvče, než potká "toho pravýho" (boháče), nežije ve skleněným zámku.
A teda není cílevědomost, když má někdo dvě možnosti a cíleně si vybere tu výhodnější? Že se tahle děvčata moc do dělníků ze šroubárny nezamilovávaj, co?
Do dělňasů se děvčata obecně příliš nezamilovávaj, i ty šeredný by mířily výš, leč není poptávka. Nemyslím, že je to cílevědomost, to by pak byla cílevědomá všechna děvčata, tohle je instinkt. Cílevědomá a vizionářská by byla Elonova středoškolská spolužačka, kdyby ho už tehdá klofla.
No všude přece. Dělníci nejsou chovaní v rezervacích a ani takové děvče, než potká "toho pravýho" (boháče), nežije ve skleněným zámku.
Kopřivová dělníkům čile tančila v pohraničním low level hampejzu než se do sebe s Jaromírem zamilovali, taky si ale žádnýho nevybrala.
Třeba ji nikdo nechtěl
Až ten Jaromír... ![]()
hej, dámy, pozor na pusu! můj manžel je dělník, dokonce slévač. líp jsem si vybrat nemohla, jednak co se týče vzhledu, tak povahy a chování.
No nemohla no
(vtip)
hej, dámy, pozor na pusu! můj manžel je dělník, dokonce slévač. líp jsem si vybrat nemohla, jednak co se týče vzhledu, tak povahy a chování.
Vždyť to říkám a zase jsem měla pravdu - a dokonce nejen ve šroubárně, ale i ve slévárně se dá narazit na sexy kousek ![]()
(vůbec nic proti jakýkoli poctivý práci, aby bylo jasno!)
Vždyť to říkám a zase jsem měla pravdu - a dokonce nejen ve šroubárně, ale i ve slévárně se dá narazit na sexy kousek ![]()
(vůbec nic proti jakýkoli poctivý práci, aby bylo jasno!)
pozor, bacha, je to dokonce hokejista. Protože každá správná blondýna má přece doma hokejku ![]()
Ovšem bacha: každá správná blondýna rovněž nafotila hambatý fotky nebo aspoň trdlovala u tý tyče!
To jsi ty? ![]()
no možná tak -20 let:-))
Trochu váhám, jestli to dát sem nebo do zjevů... Švandová sice vypadá dobře, to jo - ale s těma výplněma by už měla přestat, nebo dopadne jak Zagorová.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje