Holky holky zajímalo by mě jak vypadaj manžové![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
mně se teda Brad nikdy nelíbil, přišel mi jako takovej slizkej frajírek, ale jak začíná vypadat, že se po něm život taky trochu prošel, přijde mi už docela zajímavej, trochu podobnej vývoj mám u DiCapria.
Zatímco u Johnnyho bohužel (a toho já teda miluju už nějakých víc než 20 let :-D) je ten vývoj opačnej.![]()
jo, pohled nakopnutýho štěňátka prostě dát pryč neumí:-) ale za mě asi nejlepší co z něj jde vymáčknout:P do kolen by mě nedostal vůbec nijak, tady aspoň nevypadá vysloveně... jak to říct diplomaticky - antivášnivě?:-)
no na co bysme hledaly idoly kdybysme je měly doma, ne?;-))
No ale jak musi vypadat ten co nepusobi antivasnive a buchtoidne nebo co tady padlo, to musi bejt zuzo podle me, odhaduju to tak na Marky Marka v dobe nejvetsi slavy, pametnice vedi )))
A tak na každýho působí jinak, jestli se ti líbí, dyť jo, psala jsem, že je to můj náhled.
P.s. já radši Indyho. Ale já jsem asi o generaci starší než ty :-)
No a jak vypadá ten váš?
Brad se mi docela líbí na téhle fotce

Ale jinak se mi líbí spíš Gregory Peck blahé paměti :)

No a jak vypadá ten váš?
Já žádnýho nemám!
Já jsem úplně marná, nikdo z celebrit se mi nějak extra nelíbí... z těch starších možná Til Schweiger, z mladších Josh Dallas, ale že by se mi z někoho podlamovala kolena? Jsem jako kus ledu prostě....
marky mark netuším co je, ale pro mě asi tenhle:-)

sem se teďka dívala na Mandolínu cpt. Corelliho a zrovna si říkala, že mu uniforma fakt sluší podobně jako sako z hadí kůže :-)) Akorát nesmí, fakt NESMÍ bejt nadabovanej, v tom je asi pro mě minimálně 90% úspěchu.
Na Mandolínu byl už moc starej... Ale stejně zaplaťpánbu za něj, protože pan spisovatel L. de Bernieres si v té roli představoval Roberta Benigni.
no jasný, hlas je strašně důležitej... mně teda u cage(ho?) jak se to sakra správně napíše:-)) dabing neva, ale druhej takovej ze kterýho se mi vážně podlamují kolena je bruce willis, ovšem tam je 90 % právě hlas, v originále mě nebere vůbec - přitom pyško.. uaaa:D
V rámci možností celkem dobrý.
Jo, furt by to ještě šlo ![]()
Marky Marka pamatuju! A to teda ne, ani klackem!
Pitt? k smichu, bud je odulej nebo podivne vychtle strhanej. TOHLE je sex appeal (a jedinym pohledem zahral vse)

Jo! ![]()
Tak s tím Marky Markem jsi mě zabila. Já na něho skoro zapomněla...Uf...pamatuju, že mu koukaly trenky z kalhot a kluci to pak na ZŠ nosili a my se měly smíchy potrhat.
Jinak já teda bych brala doma tohle (Travis Fimmel)
Ale líbí se mi teda hlavně když je namaskovanej jako viking, civil mě tak nebere.![]()

michael corleone je ma dlouhodoba slabost ![]()
Viking je super!
Michael Corleone má sice uhrančivej pohled, ale do toho, aby byl pro mě sexy typ, mu bohužel chybí tak půl metru ![]()
Celkem se mi ale Pacino líbil jako starší - v Ďáblovu advokátovi a hlavně v Kupci benátským, tam mi ta jeho lehce skřetózní postava vůbec nevadila, páč se to hodilo do krámu... vlastně do role ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje