VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Online Sweet Potato
39947 příspěvků moje polička 27. března 2017 15:58
Reakce na Mutziputzi:

Tak tu poctivě zpytuju svědomí - u mne jde fakt o ryze subjektivní odpor k svislým výstřihům. Kdyby měla třeba něco takového, klidně i odvážnějšího a hlubšího, neřeknu asi ani ň.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. března 2017 16:06
Reakce na Sweet Potato:

Ja myslim, ze k tomu dojdeme, spatne neni vek, ale strih a silikony

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 27. března 2017 16:18
Reakce na Sweet Potato:

Nebo úplně bez výstříhu. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. března 2017 16:25

kurnik, škoda, že nemám poruke momentálne žiadneho chlapa. Rada by som prispela do prieskumu, celkom ma to zaujíma.

A k Sharon, mne sa to nepáči, ale preto, že subjektívne mi vadí pozerať sa na prsia inej ženy, či má tridsať alebo šesťdesiat, takže keby mali šaty menší výstrih, u mňa paráda.

A to, že 20-ročný chalan povie, že je to stará vražda, mi nepríde zvláštne, pretože keby sa ma v 20-ke niekto opýtal na sexapíl 60-nika, asi tiež poviem, že fuj starý dedo bez ohľadu na to, ako fantasticky by vyzeral

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 27. března 2017 17:13
Reakce na betsey:

Ve dvaceti mi přišli těžce za zenitem i čtyřicátníci 

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 27. března 2017 17:15
Reakce na betsey:

P.s. I ten D D-Lewis? Ja nad tim dneska premejslim celej den,ze bych to teda asi přežila 

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 27. března 2017 17:44

Tak u nás (65) nad Sharon žádné velké nadšení. Moc odbarvená, moc namalovaná, moc vystřižená. Když jsem pak řekla, že je jí 60, tak prý jako dobrý, ale sexy že se tomu říct nedá.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 27. března 2017 18:09
Reakce na Kokoska:

Pro mě je to stejný případ, jako minule probíraná Stivínová na Lvech. Sharon má prsa pěkná, o tom žádná, takže "fyzicky" si to dovolit může. ale já si nemůžu pomoct, tenhle typ výstřihu na mě prostě působí hrozně disproporčně a rušivě obecně. Nemůžu si pomoct, ale o pár centimetrů více látky by podle mě udělalo mnohonásobně lepší efekt. Bez ohledu na věk nositelky se mi to prostě nelíbí. 

(pardon, neměla to být reakce na Kokosku, ale obecně :) )

20970 příspěvků moje polička 27. března 2017 18:16
Reakce na MP Meri:

Tak tohle uz vypada jako kdyz ma pani saty obracene a Stivinova na to nema prsa, jako vsechno, musi se to umet.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 27. března 2017 18:34
Reakce na Mutziputzi:

Já se s váma hádat nebudu (taktéž vás tu vítám :) ), ale ten výstřih je podle mého názoru úplně stejný, jen Sharon ho má možná ještě o chlup širší. 

20970 příspěvků moje polička 27. března 2017 18:43
Reakce na MP Meri:

Tak jo no, kdyz jste mi to znazornila a dekuji  Ta vase pani je proste na takovy saty moc macata, to je skvely slovo, to mi nekdo rict do ksichtu tak je treti svetova!!

Online slniecko admin
19467 příspěvků moje polička 27. března 2017 19:48
Reakce na Emerald:

Možno ma len príliš dobre poznajú ...

Ale nie, myslela som tým, že sa považuje za galantnejšie pred jednou ženou nechváliť druhú...

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 27. března 2017 20:00
Reakce na slniecko:

Jasně že jde o nadsázku, ale stejně jako mně nedělá problém před ním kladně zhodnotit nějakého chlapa, tak je to i naopak. Úcta neúcta! Jen jsem teda zjistila, že máme úplně odlišnej vkus, a to jak na chlapy, tak na ženský. Když mi řekne - hele, koukej, ten se ti bude líbit - tak se mi často naopak nelíbí vůbec. A holky, co se líbí mně, mu taky většinou nic neříkají. Nakonec dojdeme k závěru, že vůbec nechápeme, co se nám na nás líbí navzájem, když se s tím vkusem tak míjíme. 

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 27. března 2017 20:34

"hodně odhalený dekolt na speciální příležitosti by dle mého skromného názoru měly nosit jen ženy které si to a) můžou dovolit z hlediska postavy b) není to v kontrastu se zbytkem těla (a to i kdyby ten "zbytek" byl pod závojem, prostě je to za mě jen jiná verze "zezadu lyceum, zepředu muzeum" což prostě na mě působí nedobře)"

Ach, kéž bych byla takový muzeum jako Sharon... dyk má ten dekolt perfektní, žádný věšáky ani olbřímí dudy. A nemá ani želví krk 

Offline whiskas
20795 příspěvků moje polička 27. března 2017 20:55

Zlatá Sharon , než toto "lyceum". 

Offline whiskas
20795 příspěvků moje polička 27. března 2017 20:58
Reakce na Kokoska:

Jen by mě zajímalo, která by ho oslovila. Sharon mi nepřijde ani zmalovaná, ani moc odbarvená. Ach Ti muži ... 

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 27. března 2017 21:07
Reakce na whiskas:

Jen by mě zajímalo, která by ho oslovila. Sharon mi nepřijde ani zmalovaná, ani moc odbarvená. Ach Ti muži ... 

Já myslím, že to odmítání (jak už tu bylo řečeno) je v podstatě podvědomej strach chlapa, že na takovou prostě nemá

Offline whiskas
20795 příspěvků moje polička 27. března 2017 21:10
Reakce na barbucha:

Sdílím Váš názor, protože podobné hlášky většinou slýchám od mužů, kterých se tato volba opravdu v podstatě netýká.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 27. března 2017 21:13
Reakce na whiskas:

Blééé.. něco tak nechutně slizkýho jako Saudek se hledá jen velmi těžko. Ble

Offline whiskas
20795 příspěvků moje polička 27. března 2017 21:16
Reakce na Dadoo:

Že? Co na něm ty ženy vidí?