Al Pacino je prcek, to je fakt, jinak Brad povidá, že od vejšky nebyl den kdy nepil, teď prej přestal a vrátil se mu cit do konečků prstů dokonce, docela to vysvětluje ten přechod z odulosti ke ztrhanosti, no nicméně já na něj od Legend of the Fall a Mr.&Mrs. Smith nedám dopustit, zřejmě jsem na podobný latentně odule vyžilý typy, takovej Leonardo je taky zcela v pořádku.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
me zas ti chlapeckove s roztomile napucanyma tvarickama (leonard v titaniku, uaaa) a nejlip jeste s zenskymi rty vylozene odpuzuji. super, svet je zase v poradku!;-))
A tak v Titaniku ne, to bych si připadala jak kdyby se mi líbil Tomáš Holý, já vlastně když se hluboce zamyslím nejsem typově vyhraněná, vlastně asi úplně nejvíc se mi páčí Daniel Craig, prostě beru co přijde no
Přidávám se do klubu Pittových fanynek, zato Cage ani omylem. brrr
Cage mi hlavně připadá strašně hloupej, malá hlavička, velký tělo jako dinosaurus))
Hm, ale když si vzpomenu na Město andělů, na ten jeho pohled raněnýho jehňátka...
Ve Městě andělů se mi snoubí dinosaurus s diblicí. pro mě nedokoukatelné
Mně se Pitt velmi líbí v Meet Joe Black a v Mr. & Mrs. Smith. Jinak k mým favoritům patřil Bruce Willis - vždy jsem si říkala, jak musí být sympatický (filmy matou, to je jasné) a Paul Newman.
Diblice je děsná, to je fakt. Já to vydržela jen kvůli tomu dino... eh, jehňátku! ![]()
Pardon za off topic, ale když Vás tady vidím ... Už Vám dorazila kabelka? ![]()
barbucha Právě ty jeho oči a vlasy ulízle dozadu. Ne, to fakt nejde. Myslím, že jsem neviděla jediný film, kde bych mu přišla na chuť, ale je fakt, že právě jsem je neviděla právě díky němu.
Zítra by měla doufám, původně dneska, to by ovšem DPD muselo včas avízovat, ne půlhodiny předem, když jsem na druhý straně Prahy.
Já jsem zjistila, že se mi líběj jenom chlapi, co jsou starší než já, jakmile je někdo mladší, tak má smůlu (haha)
U toho Cage mi fakt přijde, že záleží strašně na roli, ale třeba Sailor za mě fakt dobrý, akorát musí mít svůj origo hlas (i když ho dabuje ve Zběsilosti myslím O. Vetchý, tak charizma je s dabingem zcela fuč).
Pak se mi ještě vždycky hodně líbil Ralph Fiennes, z Anglickýho pacienta nebo Heathcliffa (nejlepší Heathcliffe ever!!!) jdu do kolen, ale nějak se mi moc nelíbí, jak stárne, možná je to ale teda lordem Voldemortem :-D
Charisma a sexappeal ani ťuk, podobně to mám s Jeanem Reno - NIC!
u mě Jean Reno taky nic :-D
No vono zahrát si v něčem tak debilním jako Návštěvníci nebo v pro mě nejhorším nejdebilnějším filmu ever s názvem Drž hubu, kde excelovali s Gerardem Depardieu, to by u mě pozbyl na všem i ten Brad!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje