ještě že se máte čím obložit ![]()
mně vyhovuje chladnější prostor a začalo zas otužovací období, tak už se těším
ještě že se máte čím obložit ![]()
mně vyhovuje chladnější prostor a začalo zas otužovací období, tak už se těším
Když jsme jezdívali s manželem na chatu kdysi, když jsme tu ještě nebydleli, v chatě mrzlo. První bylo roztopit kamna a pořádně fajrovat, aby se chata vyhřála. To trvalo cca hodinu do tepla, ale ještě studené stěny a další hodinku do tepla úplného. Chata je dřevěná, zateplená a vyhřátí šlo tedy rychle. Když jsme pak časem, už skoro přestěhovaní odjížděli odtud do práce, ráno před pátou narval manžel kamna, v duchně jsme udělali ďolíček, foukli do něj Milušku a přikryli ji úplně celou teplou dekou. Vraceli jsme se vpodvečer do studeného pokoje s ještě teplým ďolíčkem. Za půl hodinky pak bylo už vedro.
Dnes tu bydlíme trvale. V přízemí jsou krbovky a topíme kdy je potřeba, třeba v srpnu.
Já ovšem spím v podkroví bez topení, s trvale, minimálně ventilačně, otevřeným oknem. V největších mrazech odkryju průduch v podlaze a pustím si nahoru trochu tepla.
Ale dole jak není 25°C, klepu kosu. ![]()
Vratit se do bytu, kde je 1*, jdu spát do nejbližšího hotelu.
Vyrůstala jsem v baráku z roku 1929, obřím! Topilo se jen v kuchyni a trochu v ložnici a pokoji, ostatních asi tak 5 místnosti bylo nevytapenych. Na chodbě BĚŽNĚ 0 stupňů a ano, čtete správně. V obytné části jsme to vytáhli na 16 max.NIKDO nezažil takovou zimu jako já!
NIKDY jsem si na tu zimu nezvykla. Ale je fakt, že jsem cely život byla strašně málokdy nemocná. Jinak tou nulastupnovou chodbou jsme normálně procházeli mezi kuchyní a halou.
Čerstvá padesátnice Sophie Marceau
.

takže takový středověký hrad ![]()
. Chci vypadat v padesáti jako ona
Jo, Sophie stárne hezky. Za dva měsíce jí oslaví dokonce 51. narozeniny. Takhle jí to slušelo letos v Cannes.

Sáblíkové i Spotakove TAK strašně prospely delší vlasy... 

U Špotákové si nejsem jistá, ale u Sáblíkové tedy paráda. Celkově moc pěkná balkónovka.
Ze Sáblíkové je najednou moc hezká holka..![]()
Nasi bydleli ve strym napul kamennym baraku, zachod byl pristavek zvenku, ktery promrzal ze vsech stran. Chodba, kterou se tam chodilo, mela jednoduchy okno ven, takze pravidelne v zime zachod i okno z chodby obaleny centimetrovou jinovatkou. Na wc se muselo svitit petrolejkou, pozdeji specialni zarovkou, i ve dne, aby to uplne nezamrzlo. Vite, co to bylo vylezt z vyhrateho bytu a usednout na ledove prkynko uvnitr ledove jeskyne?
úplná zážitková turistika
zmrzlý záchod s petrolejkou byste možná i zpeněžila ![]()
Leda v hororu ![]()
Nevim no, z toho by si jeden vypěstoval zácpu:-). Je to děsný!
Naopak, clovek koukal rychle vykonat svoje a vypadnout
Navic ta chodba nebyla uplne prijemne misto, nektere navstevy se tam i baly. Nebo kdyz v TV davali neco strasidelneho, moc se mi z bytu nechtelo. Jo, krusny detstvi jsem mela ![]()
U Sáblíkové i odstín.

Mně se strašně líbí tohle :-) ten účes myslím.
No.. a co až jí to vyholení přestane bavit. Nedovedu si představit to dorůstání. Leda pak jít dohola celá ![]()
Prekreje to vlasama z druhy strany
Mam taky podstrih(velice decentni) a to dorustani mi neva![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.