Jeste jsem nikam jsem nepsala, moc zatim nestiham :-) Prvni tyden v Tokyu jsmr si uzili moc, i deti, i kdyz mam trochu problem s jidlem, mistni strave se vyhybaji, takze zatim varim vetsinou doma (nebo se nekde v restauraci priserne precpu) ;-). Tento vikend jsme se ale presunuli na srver do trvaleho bydliste a to je trochu nasup, miniaturni byt v dost hroznem stavu....jeste trochu bojuju, Jinak jsme si pochopitelne uzili spoustu legrace, napriklad vana vubec nema baterii, ma ovladac na stene s nekolika ruznymi programy (a sama si prihriva vodu). Pracka taky vyborna, kolega Ir pry pere bezne 7 hodin, mne se to podarilo za 20 minu, nevim co je lepsi :-).
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Zdravím, držím palce, ať se v pohodě zabydlíte! A těším se na reportáže.![]()
ja se taky tesim na japonske historky a zvladnete to, bude to, zda se, hodne nastrah ![]()
Technické pasti
, taky se moc těším na zajímavé čtení.
Tak jen pro pobavení, náš "vanový ovladač", něco podobného i v koupelně, to ovšem vůbec nevím k čemu a proč slouží, naštěstí je tam i prostá baterie ![]()

![]()
To je vtipné
Myslela som, že majú ovládač iba na záchod, že ho majú aj na vaňu by ma nenapadlo :D
Držte sa a teším sa na ďalšie historky :D
No ale záchod se dá použít i bez (a mimochodem, miluju to, ty hypersuperprkýnka mají skoro všude, ve vlaku, na veřejných záchodcích...ovšem to zrovna doma jako naschvál nemáme, není ani vyhříváné, skandál!!!), jenomže ve vaně se jinak nevykoupeš, musíš se s tím naučit zacházet....dokonce na nás vana mluví, jakože třeba "lázeň je připravena" a tak ![]()
To je vyborny
ja bych se bala, az si s tema ovladacema na zdi zacnou hrat deti.
Jo, ty high tech zachody jsem videla vsude. Nas v hotelu se i sam oteviral, kdyz se kolem nej proslo. Urcite piste zazitky.

Tedy...
Máte můj obdiv. Mně dělá problém naučit se ovládat i novou televizi (a ta nemá návod v japonštině).
Haha, já myslím, že poté co syn ohodil na záchodě vodou stříkající z prkýnka sebe i okolní zdi (experimentoval pochopitelně ve stoje) ho odvaha na další pokusy na nějaký čas přešla ![]()
tak snad bude "nejaky cas" dostatecne dlouhy interval. Ale zase slyset, jak jste ve triceti stupnich zacali topit...
Bacha, aby jeden z čudlíků nebyla skrytá funkce "elektrické křeslo!"
"Naštěstí" tady topení nemáme
poprvé to začínám považovat za výhodu!!
Sweet Potato Jako past na Gaidžiny, jo? ![]()
Bez kúrenia? A ako prežijete zimu? Vo vani? ![]()
no jako japonci - celá rodina musí večer sedět kolem stolu, pod kterým je ohřívač, zabalená do deky, aby teplo neunikalo pryč!
Haha, já myslím, že poté co syn ohodil na záchodě vodou stříkající z prkýnka sebe i okolní zdi (experimentoval pochopitelně ve stoje) ho odvaha na další pokusy na nějaký čas přešla ![]()
heh, to se mi stalo taky, na toalete v hotelovem pokoji, nastesti jsem stihla uskocit, ale jako...![]()
Myslela som, že tento spôsob sa týka iba tradičných japonských domov, nečakala som že v byte plnom ovládačov nebude kúrenie.
já bych se v japonsku obávala čekohokoli, je to velice zvláštní země
kde hned vedle high tech vládnou staré tradice. ale fakt nevím, to byl spíš vtip, doufám, že to tam řeší nějak moderněji, nicméně jejich vztah k teplu v zimě je pověstný.
Tak to vypada na bohate zazitky - to urcite vyda na vlastni vlakno :D
Ja jsem si to po nekolika frustrujicich pokusech nechala prelozit od souseda, kterej umel anglicky, ale vy mate asi vetsi hardcore, my jsme bydleli ve ctvrti, kde bylo hodne expatu a byty tam byli v "zapadnim" stylu.
At se vam libi, budu se tesit na zazitky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje