VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Offline Garfie
28253 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 08:09
Reakce na Victoria:

Jeste jsem nikam jsem nepsala, moc zatim nestiham :-) Prvni tyden v Tokyu jsmr si uzili moc, i deti, i kdyz mam trochu problem s jidlem, mistni strave se vyhybaji, takze zatim varim vetsinou doma (nebo se nekde v restauraci priserne precpu) ;-). Tento vikend jsme se ale presunuli na srver do trvaleho bydliste a to je trochu nasup, miniaturni byt v dost hroznem stavu....jeste trochu bojuju, Jinak jsme si pochopitelne uzili spoustu legrace, napriklad vana vubec nema baterii, ma ovladac na stene s nekolika ruznymi programy (a sama si prihriva vodu). Pracka taky vyborna, kolega Ir pry pere bezne 7 hodin, mne se to podarilo za 20 minu, nevim co je lepsi :-).

Offline Sweet Potato
39944 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 09:09
Reakce na Garfie:

Zdravím, držím palce, ať se v pohodě zabydlíte! A těším se na reportáže.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 09:26
Reakce na Garfie:

ja se taky tesim na japonske historky a zvladnete to, bude to, zda se, hodne nastrah 

Offline rozarka
4199 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 09:36
Reakce na Garfie:

Technické pasti , taky se moc těším na zajímavé čtení. 

Offline Garfie
28253 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 11:10

Tak jen pro pobavení, náš "vanový ovladač", něco podobného i v koupelně, to ovšem vůbec nevím k čemu a proč slouží, naštěstí je tam i prostá baterie 

Online Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 11:11
Reakce na Garfie:

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 12:31
Reakce na Garfie:

To je vtipné  Myslela som, že majú ovládač iba na záchod, že ho majú aj na vaňu by ma nenapadlo :D 

Držte sa  a teším sa na ďalšie historky :D

Offline Garfie
28253 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 12:37
Reakce na paktofonika:

No ale záchod se dá použít i bez (a mimochodem, miluju to,  ty hypersuperprkýnka mají skoro všude, ve vlaku, na veřejných záchodcích...ovšem to zrovna doma jako naschvál nemáme, není ani vyhříváné, skandál!!!), jenomže ve vaně se jinak nevykoupeš, musíš se s tím naučit zacházet....dokonce na nás vana mluví, jakože třeba "lázeň je připravena" a tak 

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 12:45
Reakce na Garfie:

To je vyborny  ja bych se bala, az si s tema ovladacema na zdi zacnou hrat deti.

Jo, ty high tech zachody jsem videla vsude. Nas v hotelu se i sam oteviral, kdyz se kolem nej proslo. Urcite piste zazitky.

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 13:15
Reakce na Garfie:

Tedy...    Máte můj obdiv. Mně dělá problém naučit se ovládat i novou televizi (a ta nemá návod v japonštině). 

Offline Garfie
28253 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 13:23
Reakce na Unnamed:

Haha, já myslím, že poté co syn ohodil na záchodě vodou stříkající z prkýnka sebe i okolní zdi (experimentoval pochopitelně ve stoje) ho odvaha na další pokusy na nějaký čas přešla 

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 13:26
Reakce na Garfie:

tak snad bude "nejaky cas" dostatecne dlouhy interval. Ale zase slyset, jak jste ve triceti stupnich zacali topit... 

Offline Sweet Potato
39944 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 13:32
Reakce na Garfie:

Bacha, aby jeden z čudlíků nebyla skrytá funkce "elektrické křeslo!"

Offline Garfie
28253 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 13:33
Reakce na Unnamed:

"Naštěstí" tady topení nemáme  poprvé to začínám považovat za výhodu!!

Sweet Potato Jako past na Gaidžiny, jo? 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 15:51
Reakce na Garfie:

Bez kúrenia? A ako prežijete zimu? Vo vani? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 16:23
Reakce na paktofonika:

no jako japonci - celá rodina musí večer sedět kolem stolu, pod kterým je ohřívač, zabalená do deky, aby teplo neunikalo pryč!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 16:30
Reakce na Garfie:

Haha, já myslím, že poté co syn ohodil na záchodě vodou stříkající z prkýnka sebe i okolní zdi (experimentoval pochopitelně ve stoje) ho odvaha na další pokusy na nějaký čas přešla 

heh, to se mi stalo taky, na toalete v hotelovem pokoji, nastesti jsem stihla uskocit, ale jako...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 16:31
Reakce na Jiná Realita:

Myslela som, že tento spôsob sa týka iba tradičných japonských domov, nečakala som že v byte plnom ovládačov nebude kúrenie. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 16:34
Reakce na paktofonika:

já bych se v japonsku obávala čekohokoli, je to velice zvláštní země  kde hned vedle high tech vládnou staré tradice. ale fakt nevím, to byl spíš vtip, doufám, že to tam řeší nějak moderněji, nicméně jejich vztah k teplu v zimě je pověstný.

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 17:07
Reakce na Garfie:

Tak to vypada na bohate zazitky - to urcite vyda na vlastni vlakno :D 

Ja jsem si to po nekolika frustrujicich pokusech nechala prelozit od souseda, kterej umel anglicky, ale vy mate asi vetsi hardcore, my jsme bydleli ve ctvrti, kde bylo hodne expatu a byty tam byli v "zapadnim" stylu.

At se vam libi, budu se tesit na zazitky