Ten La Mettrie, ten mi tedy nepřijde hezky ani velkým omylem.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Meghan Markle se mi líbí!

Meghan je krásná.
Mi se nelíbí její bambuloidní nos. Ale mám ji nakoukanou ze Suits a tam mi leze děsně na nervy, takže nejsem objektivní.
Já mám řekla bych dost podobnej a to máma není černoška))
Teda, mě nenapadlo považovat nos-bambuli za negroidní rys. :-)
A je krásně oblečená.
Líbí se mi oblečení uplně moc. A co myslíš, jak to vypadá se svatbou? Víme o tobě, že jseš informovaná!:-D
Do svateb ja nedelam ani virtualne ani realne, asi alergie:-D
tak víš, co zeptala bych se tě původně na potomstvo, ale tak nějak tuším, že královská rodina bude mít priority poskládané jinak:-).
Meghan se mi taky libi. Nos ma od plastickyho chirurga, no, na me uz je taky moc vymodelovanej, ale zase zadna hruza.

...tuctová
(omlouvám se, ale pro mě je ošklivá -
oči blízko u sebe,
ten divnej nos((bambulovitý pršák)),
mohutnější čelisti, pusa,
čelo užší než spodní část obličeje...
Má akorát kvalitní vlasy.)
Mně se nelíbí. Zvlášť na tý první fotce je patrný, že je celá taková nějaká nakřivo ![]()
Mi se nelíbí její bambuloidní nos. Ale mám ji nakoukanou ze Suits a tam mi leze děsně na nervy, takže nejsem objektivní.
Já mám taky takovej nos! (Nesnášim ho)
A na tý fotce s princem má úžasný boty, nevěděl by někdo, kde obouvá?
Tak ja ji taky nepovazuju za prototyp klasicky krasky, ale tak nejak celkove se mi libi., asi v tom dost hraje roli i to, jak se oblika a tak....nikdy jsem ji teda nevidela v zadnym serialu nebo filmu, takze netusim, jak to vypada, kdyz promluvi, muj dojem je jen z par fotek. A s Harrym mi k sobe pasujou, v jistych rysech jsou si i dost podobny, treba zrovna ty oci, Harry je ma taky blizko u sebe. :)
Netusim, ale pogoogluj, nekde to urcite bude, ty bordovy saty uz jsou prej vyprodany :))
No ale Harry je po Pavlovi Novotnym moje dvojka!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje