v pracovnim taky dobry

v pracovnim taky dobry
To je Trent?
Ano, Trent![]()
Taky už jsem málem nepoznala, až v pracovním se mi rozsvítilo
, dobrej no
je to proste tam ![]()
A ten hlas
Zrovna mam obdobi, kdy ho dost posloucham. A sla bych na koncert teda hned
la mettrie vypadá jak ožralý strejda odvedle
s takovým tím pijanským nosem.
Příští pátek v Las Vegas. ![]()
Taky jsem se divala
toz proc ne!
Pěkný

Kdo to je?
Síma ne![]()
Ty vlasy jsou divný, takový chlupatý chemlon. Zčásti to asi je tím, jak dopadá světlo, ale ani na druhé straně to nevypadá o moc líp.
To sako je ale moc pekny nebo saty, nevim. Ja mam slabost pro ofiny, bohuzel jsem lina se svejma kudrnatejma vlasama to udrzovat, tak mam smulu
Jo, oblečení a postava, proti tomu nemám to nejmenší.
S.K. je pro me prototyp da se rict krasne, ale silene nesympaticke osoby. A ano, nemuze za to.
...mně se líbí tahle - Hailey Baldwin
(vlasy, líčení,oblečení...)
Je velmi fotogenická, ale i nenalíčená je pěkná

to je furt ta samá? :-O v tom časopise vypadá úplně jinak...
Jojo, je. A to má fotky, kde je, pro mě, ještě hezčí. Ale snažila jsem se dát sem ty, kde je nejpřirozenější.
Jinak, když je upravená na focení, či večírek, je prostě super

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.