, která novorozenou dcerku pojmenovala Rumia.
To docela chápu - tatík je cizinec a je to snad jméno tchyně.
, která novorozenou dcerku pojmenovala Rumia.
To docela chápu - tatík je cizinec a je to snad jméno tchyně.
barbucha mně se to jméno zdá krásný, rum mě vůbec nenapadl.
barbucha je to jméno po babičce, mně se zdá hezké.
barbucha mne se to taky líbí. A babička v Uzbekistánu má určitě radost. Mne to přijde moc milé, pojmenovat po ní vnučku. ![]()
To je opravdu hezké jméno a zvlášť, když to má takové rodinné pozadí!
Rumia se mi taky moc líbí, otec je cizinec, tak mi to vůbec nepřijde divné. Ta poznámka s tuzemákem je trochu na úrovni diskuzí na Novinkách ![]()
bram jako obvykle.
Rumia po babicce super.
Tak já chápu, že život je smrtelně vážná záležitost anžto z něj nikdo živej nevyvázne, ale přece jen by bylo občas dobrý nebrat všechno jen z tohohle pohledu ![]()
Pinot Noir asi tak, tuzemák je teda ![]()
Tak something completely different :)

Pinot Noir tak tak
Já mám pro Moniku Bagárovou docela slabost, takže ji beru i s Ruminkou, jak jí říká.
A úšklebek není smích.
barbucha a dyť jo, jen tahle poznámka byla mimo a zbytečná. :)
Sweet Potato no žejo, MB mi přijde hrozně milá a skromná holka. Taky ji mám ráda.
barbucha a dyť jo, jen tahle poznámka byla mimo a zbytečná. :)
No tak jo, když to říká i lidovej soud včetně přísedících.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.