Vtipy
viktorka_od splavu To je tvar tvojí nohy? Tak takový tam fakt není ![]()
moonlight tuzkou obkresleny. to fialove je "balerina"
eless ja bysom si povymenala.. ![]()
viktorka_od splavu Já jsem tu tužku neviděla. Tak to se ti to tam docela vejde...
Anička dušička mě špičaté boty tlačí z obou stran, ale nohy mám přitom úzké, takže mě tlačí a padají současně
. Baleríny prostě nejsou boty pro mě.
Pravou nohu mám asi africkou (nejsem si jistá, jak se liší od orientální) a levou mimo kategorie ![]()
Pinot Noir Veď to sú rôzne topánky, nie len baleríny :-)
Anička dušička já žádné boty nesháním. Pochopila jsem to tak, že jsi na základě stížností na tlačící špičaté boty usoudila, že jde o široké nohy. Ale pokud to nebyla reakce na tu diskuzi o špičkách, tak pardon.
Pinot Noir Nie, ten prvý komentár bola (nevyžiadaná) rada pre majiteľky širokých chodidiel a haluxov (alebo oboch, ako v mojom prípade).
Ten druhý - reagovala som len na poznámku o balerínach, to úzke chodidlo sa mi nejako podarilo prehliadnuť, pardon :-)
Anička dušička já zas přehlídla to, že si někdo stěžoval na široké ![]()
tak já hledím že asi jediná mám nejen nohy do balerín, ale i obě nohy stejný![]()
moonlight jj vejde. zato v sandálech a žabkách mám vedle a před palcem místo, i když mám jako tyhle vyfocené birkeny o číslo menší než běžný boty
moonlight Mám obě nohy norské. ![]()
brrr To je dobrý, ne? ![]()
Jednu nohu římskou a jednu spíš řeckou.
A proto nemůžu nosit birkeny. ![]()
Jsem oboustranný Řek, baleriny spicaty i kulaty v pohode.
moonlight No, asi jo, ale barevně jsem středo až jihoevropský typ.
To je zajímavý kolik lidí má každou nohu jinou. A přijde mi vtipný, že se tu řeší, do jakých bot je která noha dobrá nebo blbá
Jsem myslela původně spíš na předky, že jsme všichni vlastně z Afriky, plácám trochu, prostě něco v tom smyslu...
brrr No bůhví, co to je za kravinu vlastně. Ale mě to pobavilo, protože se onehdá muž rozplýval, že mám lícní kosti jak Nefertiti či kdo a tady ten Egypt taky sedí ![]()
moonlight Co nohu, ale usi taky nejsou stejny! Strasnej bordel tyhlety parovy organy!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje