Sweet Potato jeej to je mile :)
Vtipy

moonlight No, já se tedy nesměju...![]()

To není vtip, ani moc nevím, co to jako má přesně znamenat, ale zjistila jsem, že jsem Egypťan :)
Mohučanka
Posílala jsem to muži, má tam asi tři obří bichle GoT od Vánoc...
moonlight tak jeste ze ja je davam na paarpet na okne :)
moonlight prava noha africa, leva orient:)
moonlight to je super, protoze mame nohy presne do spicatych balerin![]()
moonlight pravá noha Greek, levá noha Celtic. Obě pak široký jak Mongolian ![]()
moonlight zrovna to ukazuju sambovi, ze ta Povalecna evropa ho jednou zarucene rozmackne!
Tý jo, to mě nenapadlo, zkontrolovat obě nohy
Ale naštěstí obě stejný.
viktorka_od splavu Teoreticky jo, prakticky mám ovšem nohu hrozně rozpláclou a ve špičatých botách dost trpím, bohužel...
Edit: ale jako mongolská teda nevypadá...
moonlight původně egyptská, vlivem pokročilých haluxů teď spíš řecká ![]()
ale ta se zas líp cpe do těch špičatých balerín, páč ta špička bývá víc uprostřed.
viktorka_od splavu jako ta egyptská? To mi právě na špičaté nepřijde vůbec (mám ji taky), vždyť ty špice jsou vždycky uprostřed a utlačují zboku palec.
Pinot Noir jenze ja mam po mamince (a nabicce) prave ten halux tzn. egypt=>recko jak pise Jennyfor:-) mne palec nic neutlacuje nikdy, ani zepredu, pac ho mam kratkej (ale kdyby se narovnal, tak porad trochu delsi nez "ukazovak"
Pinot Noir To je vlastně pravda. Na špičatý boty prostě není žádná noha. Mně většinou utlačují malíčky ![]()
moonlight mně palce i malíčky ![]()
K širokým nohám - topánky treba kupovať cez internet, hľadať treba wide fit. Na Slovensku a v Čechách neviem o žiadnej predajni, kde by predávali také topánky. Ja kupujem hlavne tu: https://www.hotter.com/

jsem se vratila do skolky![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje