Karja no, to ti někdo řekne ostříhat do půlky uší, ty to tak ostříháš a každá strana je jiná, protože ty uši jsou každé jinak vysoko nasazený ...milimetry, ale jsou...![]()
Vtipy
Catherinne Tak pristrihni aj ucho, ať se to srovná ![]()
Karja Nejen uši, také prsa mám každé jiné. ![]()
Jinak pravá noha Egypťan, levá Orient. Zkoumala jsem to v práci, směju se u toho jak blázen a kolegyně 10 metrů ode mě na mě značně podezřívavě hledí, ale ještě nenašla odvahu se zeptat, co provádím. Asi si fakt myslí, že jsem blázen.
Alena_In O prsou jsem věděla a přišlo mi to tak nějak normální. S ušima jsem to zjistila až když jsme dceři dávali naušnice, bylo hrozně těžký to udělat souměrně!
CatherinneNo a teď co, vid:-D S čim to lícovat?:-D
Uši mám každé jinak, protože nemám rovně brýle. Prsa mám stejná a nohy taky, vlastně jednu mám větší
. A ruce mám s věkem jiné a taky jinak tlusté kotníky u nohou, jsem nedávno zjistila.
Tak přeji krásný víkend :-)
ještě dobrá legrace je rozpůlit si fotku obličeje, každou tu půlku zrcadlově otočit a složit nové obličeje z těch půlek, jeden z pravých a druhý z levých, vzniknou 2 nový různý lidi ![]()
moora Jeden zlej a jeden hodnej.
moora to jsem hned musela vyzkoušet a je to velká legrace. A jedna z těch dvou nových paní se mi vyloženě líbí :)
To není vtip, ani moc nevím, co to jako má přesně znamenat, ale zjistila jsem, že jsem Egypťan :)
Jsem Egypťan na pravé a orientálec na levé. ![]()
Vzdycky je jedna pulka hezci
Herecky a modelky moc dobre vedi, kterou stranou se na objektiv natocit!

(T)Hanks luxusni! ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje