Vtipy
Karja Tabea nerolix eM Sweet Potato odpovídám souhrnně: jde o překreslení fotky primátorky Vaňkové s jejím tajemníkem, kterak si od někoho (držícího telefon s lajnama bílého prášku) bere brčko.. Aféra ze včerejška. No a tohle je překreslená fotka postavami z Muminků, ten s kloboukem se v originálním překladu jemnuje Šňupálek.. No a ta druhá postava je ale malá Mia, ne? Teda ale jak vypadala Mimla..?![]()
Pavlena Jo, tak jsem to pochopila, ale podle popisu jsem čekala nějakou nadpointu pro víc ošklivý holky!
Pavlena Mia je jednou z mnoha deti Mimly a vypadají všecky skoro stejně, tak vlastně těžko říct, která to je... :)
Karja nee...
Akorát já mám pocit, že v pozdějších překladech muminů Šňupálka přejmenovali, no kolega věk 38 už nepochopil... ![]()
Pavlena ja znam tu postavu jako Majku, Snupalek mi dosel hned:D
Pavlena Jj, malá vzteklá Mia a Šňupálek. ![]()
Sweet Potato no my jsme ještě ti pamětníci původních jmen, co..? Jak mohli Moranu přejmenovat na Groku..
?
eM jo táák, už si vzpomínám... ![]()
Pavlena Moranu prejmenovali?! My ted cteme Muminky Tondovi, ze sambovy puvodni knizky, takze ja to znam jen z toho...
Trocha černého humoru ![]()

Na základě toho vtipu jsem napsala celou povídku, před pár lety byla druhá v CKČ :).
Přeposlala jsem to dceři. Odpověď: Už jsem to viděla. Je to strašně vtipný. Bála jsem se ti to poslat ![]()
Isca taky jsem to přeposlala dceři, odpověděla jen smějícím smajlíkem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje