milacka Šiš dej to pryč![]()
Vtipy
Sweet Potato se vší úctou, ale to je loňský vtip
to přeci bylo hnusně skoro čtyři týdny. Teď jen dva, to přece není úplne blbý. Už se zase dělá pěkně, teplo ještě bude.
andulka01 jj uz se to vyrazne lepsi, vcera tu bylo 10![]()

andulka01 hnusne je už 3.týždeň. viktorka_od splavu ![]()
viktorka_od splavu já mám na dnešek déšť jen mezi 13 a 15 a od zítra 22. A příští čtvrtek 31. Tak asi stačí přežít jen dnešek.
milacka fuj
vcera jsem byla po delsi dobe v centru a takova babicka bude snad kazda druha ![]()
andulka01 Taky byla takováhle klendra? Paměť je asi milosrdná.
Evaeva Praha dnes patrně uplave. Lije a lije už od noci. Prchám na sever, třeba tam bude líp.
Sweet Potato nebola takato zima. Lukasko mal kludovy režim a antibiotiká a na prechádzku som s nim chodila až podvečer, keď už nepieklo.
Sweet Potato Já se loni zařekla, že léto v Japonsku už nikdy, ale teď tady mám ty samé pocity!!! ![]()
Sweet Potato no ten déšť je hustej. Co nenapršelo za měsíc se dohání za tři dny. Ale id zítra už má být pěkné léto.
letfenixa já se zrovna koukala na fotky z loňské dovolené přesně touhle dobou a máme tam bundy stejně jako teď
Ale určitě tolik nepršelo a i ta zima byla asi o trochu menší.
Sweet Potato Byla myslím i větší kosa a hlavně déle. Teď je to posílený o ty vydatnější deště, ale loni taky pršelo dost. Touhle dobou - všechny rajčata popraskaný a uhnilý.
Myslím, že kdybychom nahlédly do tohoto vlákna o rok dříve, dočteme se stejných stížností.
Užijte si sever
, už má být líp.
andulka01 Doufám. Právě jsem zjistila, že na děčínském zámku zítra hraje Vlasta Rédl! Skvěle načasováno. ![]()
andulka01 přesně, myslím, že bychom ty diskuze o počasí mohly vždycky zkopírovat a ušetřit si psaní. ![]()
Tady už to teď odpoledne začíná vypadat optimisticky. ![]()
Se omlouvam, ale musim.

Sweet Potato Jé, to by mohlo být moc pěkné. Prosím, pak poreferuj.
Před lety na Krásných ztrátách ve Všeticích (mmch moc krásný festival) byl taky - ovšem evidentně celou cestu chlastali, takže to bylo hodně slabé. Ale slyšela jsem, že se dal do cajku
tak přeji super zážitek!
andulka01 KDE s dela hezky? U Vyškova leje jak z konve uz od rana.
Kokoska náhodou, tady teď navečer po poslední průtrži vylezlo slunce. Od zítra už počítáme zase s létem ![]()
Evaeva taky doufam v lepsi zitrky! Zatim se teda udelala mlha, jak se pari lesy.
Kokoska No v Práglu, no :-) a z Jindřichova Hradce mám také lepší zprávy, navečer už dělali ohýnek, tak se snad vyčasí plošně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje