Ano ![]()
Vtipy
Když se tady zmiňovalo to přeposílání matkám, já ji poslala tohle. Smála se, ale tak lehce kysele.
Chtěla bych to poslat i tchýni, ale pořád sbírám odvahu!

Garfie
hádej co se mi teď hromadí v kuchyni abych to přebrala a povracela mamince i skorotchyni?
andulka01 Pošli jim vtip!!!
(teda on to není vtip, že....)
To pošlu snaše! Furt dokupuju, protože nevracej!
barbucha Tak ty seš hustá. Já teda s dózama mám problém ten, že spodek nepasuje na vršek. Jinak množství vůbec nemám v merku.
Hustá?! No co mám dělat, když jim imrvére vyvařuju a pak to nemám do čeho dát? Množství v merku navíc mám, když nemůžu najít jedinou pro moje potřeby, to je pak jednoduchý ![]()
My jsme letos a i vloni hledaly dozu mojí mámy po celé školce, paní kuchařka měla velké pochopení...Takže letos si to podepsala dost velkým nápisem. Zašantročil to sambo a jak řekly učitelky, co mi to po týdnu dávaly, "dávaly jsme to tatínkovi, ale zas to odložil tady na skříň, no nepřekvapuje nás to".
Garfie naštěstí jsou obě pohodářky
ale já fakt musím, mě se to nevejde do skříně ![]()
A naprosto přesně vím, kde se hromadí krabičky cizích tchyní - u nás v práci v kuchyni! Zrovna zítra je "vyhazovací" den, kdy je dám do velké krabice ve skladu a pojedeme nanovo.
Moje tchýně je spokojená, já všechno vracím, dokonce vždycky dostanu pochvalu, protože švagrová je nevraceč.
Vždycky tchýni říkám, že jsem vycepovaná vlastní matkou, ta je přesně ten typ z obrázku!!!
Evaevajá to taky rovnou dávám do tašky, ať to nezapomenu.
A teda máti občas volá s tím, jestli náhodou nemám ještě nějaké její "gorcky". To slovo nesnáším.![]()
tv kdo to má taky od svých krabiček poznat, že jo.

milacka presne! Ja som práve dozehlila!
letfenixa včera bol príšerný deň, bola som zmoknutá, uzimená, prefúkaná, dala som si teplý čaj a zaliezla pod perinu. August![]()
milacka súhlasím ![]()
![]()

milacka Manžel přišel domů s informací, že Oscara za roli měsíce října vyhrává srpen.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje