Vtipy
V piatok nabúral do semaforu v Bratislave podpredseda parlamentu Andrej Danko, a následne z miesta nehody ušiel. Našťastie pri tom nikoho nezrazil, a tak sa môže Slovensko zabávať. Komické na tom je totiž fakt, že SPZ po náraze odpadla a ostala ležať na mieste a po prerazení olejovej nádrže vytekal z auta olej. ktorý viedol až do garáže. ![]()
Takova blbost, ale uz se tomu smeju 10 minut

tohle je muj oblibeny z poslednich dnu:

Lilly_Ku
asi tak
Tak se obávám, že tazatelce by na její dotaz nikdo neodpověděl ani tady...a že tady se ví všechno![]()
jerry Tsss. Ze soboty na něděli 3:30 nikde ani noha. Vyhla bych se teda hlavním tahům, v dlouhé tmavé paruce a kšiltovce do očí s přehledem.

tv
Nene! Chudák malá...

moora jezis![]()
![]()
euridike
To jsem ráda:)
Přijde prodejce vysavačů do luxusně vypadajícího bytu a poté, co mu otevře uhlazený gentleman vysype na perský koberec v předsíni kýbl hoven a spustí: "Vážený pane, máte to neuvěřitelné štěstí, že se k vám dostala jedinečná nabídka tohoto vysavače. Je to převratný vynález pracující na úplně jiném principu, než ostatní vysavače. Nebudu vás zatěžovat podrobnostmi, takže jako důkaz do nejmenšího zbytečku a včetně zápachu vysaju během minuty tuto hromadu fekálií. Jinak přísahám, ty hovna sežeru."
Pán se na nadšeného prodejce útrpně podívá a praví: "A chcete přinést hořčici nebo kečup? Nejde nám proud."
Nastoupí borec do práce, mistr mu strčí do ruky koště a poručí mu zamést sklad. Zaměstnanec se ohradí: "Ale já jsem inženýr!" Mistr se poškrábe na hlavě a řekne: "Aha, tak já ti to ukážu."
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje