Oba
Vtipy
continuity Hihi, to mi připomíná jeden ze života. Kamarádka se mě ptala dneska, jestli už jsem vybrala ten roboticky vysavač. A já říkám ,,ne, byl u nás tady Honza a říkal, že do naší domácnosti to na robota fakt neni,, ,,no ten by to nedal, za dvacet minut bys viděla, jak jede tady venku po asfaltce z toho baráku pryč,,:D
Karja no já včela luxovala normálním a poprvé se dusil chuchvalcemi prachu už v první třetině, já jsem věděla, že mám nejdřív zamést. ![]()
Robota vypouštím, když je na zemi pár drobků a ne bordel za 14 dní.
Karja no jako u nás je momentálně používanej jen v ložnici, pracovně a přilehlé chodbičce. Ve zbytku domu to teď vůbec nemá smysl. Ale věřím, že jeho čas zase přijde!
Ale úplně si to představuju, jak peláší od vás pryč. ![]()
Karja já ho nejvíc pouštím v obýváku s kuchyní a klidně i po 14 dnech, když to nevychází. Zatím neodjel, možná, že by musel do výtahu
Nepoužitelný je v dětských pokojích.
Pinot Noir Evaeva Jo u nás je právě taková ta rovna hladká a ještě lesklá asfaltka, a stali jsme kousek od našeho domu, takže ta poznámka fakt sedla:D
Karja ja som az po komentaroch ostatnych pochopila, ze to by nepelasil od vas Honza ale robot ![]()
![]()
Hele my mame bordelu hrozne a na robota nedam dopustit, klasicky vysavac vytahujem raz za rok. Robota pustam ob den (aj tak je to malo) a k tomu este rucnym prejdem obcas rohy atd. On je ten robot vzdy aj dobra motivacia trochu ten neporiadok zo zeme upratat.
Teraz vecer isiel v detskej izbe asi po tyzdni a to bol uz teda dost brutus ale povysaval vsetko (vratane lega :))
Mrakoplas Jo, jako u nás by to taky dal. Honza byl u nás asi v blbej den plus je příliš cimprlich. Ještě nám nějak říkal o jednom naším spolužákovi, co je trochu blbec, na což má i podmínku, a má novou ženu, která to neví, chudák, ona je z jinýho kraje, neměla kontakty, neměla šanci...No a že už si toho ta žena začíná všímat, že chlap přijde z práce a prelesti celou kuchyň, dětem prohazi hračky aby tam nebylo nějaké znečištění. Říkala jsem to doma muži a on ,,ty v.le jsem nepotkal za život tolik magoru na ty úklidy jak v tyhle vesnici,,:D.
Karja máte normálně uklizeno, akorát žiješ v blbé bublině ![]()
Evaeva Jako to máme:-D. Zkusim asi toho robota vypustit
Evaeva presne!
. A robot ma tu vyhodu - deti sa naucili, ze ked sa ide pustit, musia mat upratane, lebo co robot schvati, to uz nenavrati ![]()
Mrakoplas u nás to v těch pokojících nejde nejen kvůli vytahaným hráčkám, robot by svojí pouť zakončil někde v kabelech pod postelí. Ale je fakt, že obývák mi připravit na tu jízdu:) pomůžou ochotně
Nepotřebujete někdo huhadla nabluto? Jsou skoro zadarmo!

tv Fujtajbl! ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje