Myrtila ale už, už se obracíme na stranu světla :)
Vtipy
bublifuk A zase se přiblížíme aspoň k té páté hodině ![]()
A presne je ten zvrat-slunovrat dneska v 10.19!
A dny budou delsi, Na Bozi narozeni o blesi prevaleni, na Novy rok o slepici krok, na Tri krale o skok dale a na Hromnice o hodinu vice! ![]()
Kokoska ano, syn si od té nejdelší noci slibuje nějaké kouzlo, těší se na ni už týden ![]()
A já se těším na ty Hromnice, to už je to fakt poznat.
Evaeva jo, ten unor uz je lepsi, na svetlo urcite. Jinak to neni muj oblibeny mesic, leden jeste min. I kdyz ted, kdyz uz nemusim delat ruzne vykazy a dalsi prace spojene s prechodem na novy rok, je to trochu snesitelnejsi. Byly doby, kdy jsem mela prvni volny vikend v pulce brezna.

Sweet Potatoježkovy zraky fuj, teď se mi teda navalilo ![]()
Viděla jsem někde jako super tip udělat salát rovnou do toho šuplíku na zeleninu v lednici, bleh taky
Fakt teda, fujtajbl!
Sweet Potato jeste ze je to jen vtip (no moc se teda nesmeju).
A on fakt někdo dělá jídlo do lavoru?
Mha ,jo myslím, že naši určitě taky jednou delavaki do lavoru, ale oni to mají jako potravinový lavor, a myslím, že nemají jen jeden, ale aspoň tři:D. Používají to na zabijačku nebo když třeba zavařují, při čištění kořenové zeleniny, na jablka...
Mha Já takové znám/znala. Do klasického smaltového. Nikdy jsem nad tím víc nepřemýšlela.
Až dnes!!!
Sweet Potato Jakože lavor si ještě dovedu představit, že se dá před akcí pořádně vydrbat, navíc je hladký a bez záhybů, ale žluťásek šuplík z lednice ![]()
@jo myslím, že naši určitě taky jednou delavaki do lavoru, ale oni to mají jako potravinový lavor, a myslím, že nemají jen jeden, ale aspoň tři:D. Používají to na zabijačku nebo když třeba zavařují, při čištění kořenové zeleniny, na jablka...
My děláme salát na vánoce taky do lavoru, protože větší máme už jen necky![]()
A máme lavory (nerezové, smaltované i plastové) na zabijačky.
A pak máme ještě jiné lavory na "nepotravinové" činnosti.
Ten vtip je samozřejmě nadsázka, ale nebyla až tak úplně pochopena...
jerry Jojo, já to pochopila jako nadsázku, i mi to přišlo vtipné, že to tak někdo dokáže vymyslet:D ale upřímně i přes existenci 8 lavoru u rodičů v domácnosti, se mi taky u toho udelalo blivno.
Ale kámoška třeba šlapala zelí se svým pětiletým klukem v jeho běžných holinách, že je prej dala na dva programy do pračky:D:D hele nevím nevím:D. Už je to x let, ale dost často si na to vzpomenu
Myrtila já jsem loni na fb viděla tolik tipů co se zbylým bramborovým salátem, že šuplík v lednici byl ještě to nejmenší zlo ![]()
(Zapečený v dortové formě, upečený na pizze, tousty plněné salátem a smažené v trojobalu...)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje