žluťásek Zbylý bramborový salát???
Zborcené harfy tón,
stržené strúny zvuk...
Sweet Potato oko norka, harfy šum... ![]()
Zborcené harfy tón,
stržené strúny zvuk...
![]()
Co bych dělala se zbylým bramborovým salátem, to vůbec netuším - u nás se tahle událost ještě nikdy nestala![]()
žluťásek Tak k tomu ještě přidám schovat si ho na Silvestra na chlebíčky ![]()
žluťásek ...ať je tady rychle rum ![]()
Víc než z lavoru se mi teda navalilo těch mňamek.
Sweet Potato boží! Kradu!
Edit: do lavoru salát neděláme, jen do mísy a stačí nám to až až. Ale znám rodinu, kde lavor dělají a jedí to kdoví jak dlouho, to bych teda nemusela. To si radši udělám čerstvý...

Torrah přesně, když už bych ho chtěla jíst tolik dní, není to přece nic tak náročného, abych ho nemohla udělat čerstvý. Naopak, je to na přípravu úplně primitivní pokrm.
Pinot Noirjá tedy bramborový salát nejím, ale podílím se na jeho přípravě vařením brambor. Mně to loupani že slupek uvařených brambor tak nebaví. A pak je krájet na kostky. Jednou za rok mi to bohatě stačí.
Malvin na kostky mám udělátko a na loupání muže, ale stejně mi jídlo z tolika surovin nepřijde jako jednoduché. Resp. nejsou tam žádné složité kuchařské postupy, ale žádná rychlovka to taky není.
Evaeva jj, jako hovězí polívka, pár surovin, pokazit nejde, ale crcáš se s tím na etapy.
Malvin ty na to nemáš to sítko? Protlačis brambory, vejce, zeleninu...chtěla jsem sem dát fotku, ale nejde mi to nahrát..
Zborcené harfy tón,
stržené strúny zvuk...
Hehe.
Jak to někdo dokáže, že mu salát zbyde? Zrovna se na něj chystáme... v množství, že jen míchání je o zlomení ruky... a už vidim, jak - jako každoročně - po nájezdu hladovejch krků s brekem vyškrabujem zbytky ![]()
tv žádnou vychytavku nemáme. ja a můj nůž jsme vychytávka. Ale já jsem ráda, že udělám brambory a mohu jít od toho.
Malvin tohle - protlačíš, pootočíš, protlačíš, pootočíš...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.