Lamicka moc ti to sluší, jsi krásná žena a culík je must have...
Jaký účes.?...
Marielle dekuji
Mam roupy na zmenu ucesu, chtela bych neco kratsiho, ale zaroven neco, cemu staci na upravu ucesani za mokra a pak volne uschnuti. Fenovat se moc nemuzu, ani s difuzerem to nikdy neni ono, vlasy to stejne rozfouka. Poradite?
Ted to mam takhle, byla jsem na strihani nekdy v breznu nebo dubnu. 

Friga Ja bych sla do neceho takoveho:
(jinak uz me fakt vsichni stvete s tema kudrnama, ja to mam uz zas jak Magika von Čáry a to to chvilku vypadalo nadejne, ze jsem mela treba jednu vlnku.![]()

Luna to je povedený účes.
Luna foto je uloženo (pro vnučku
). Pro ten čas, kdy bude moci řešit "zbytnosti". Děkuji s přáním všeho dobrého
Luna to je super uces, takove kudrny jsem si vzdycky prala :)
Lamicka já taky
Po dětech to i začalo vypadat, ale ne, kudrnaté jsou akorát mokré, po vysušení rovné.
Luna tohle by urcite slo, uz jsem takhle podobne ostrihana byla nekolikrat. A ty mas vlasy moc krasny, co jsem tu videla tvoje fotky, vazne. Kazdy ma neco, mne zase moje vlasy pripadaji desne neprakticky. Uz druhy den po umyti zacinaji vypadat rozcepyrene, ale ucesat se to neda, protoze hreben nebo kartac to jen zhorsi. Treti den uz celkem hruza. Daji se pak jen dat do culiku nebo umyt, ale caste myti jim nedela dobre, navic je to desna procedura.
Friga Ja to chapu. Ja mam ted vlasy debilne prerostle a nemaji zadny tvar, proste rosti, ktere jsem si ted nekolikrat po sobe ostrihala sama.
Ale mam to fakt uplne rovne a hladke, dokonce bych rekla lesk jak blesk a to se mi fakt vubec nelibi. Mam radsi kdyz to ma nejakou strukturu.
Luna vsadim se, ze kdybych te nekde potkala, zatouzila bych mit vlasy jako ty. Rika nekdo, kdo ma vlasy jak krepak. Ja jsem s nima srovnana, ale proste se mi libi ty rovne, hladke, leskle, ulizane vlasy, co nikdy nebudu mit, ani kdybych na ne nalila olej a vyzehlila je;)
Hwi Krásna premena, chcelo to asi dosť odvahy, ale zase pri Catherinne ani nie
A neblázni, kvôli Rosacei si sebavedomie nenarúšaj, mne ju moja Dr. tiež diagnostikovala, síce iba v miernej forme, ale odkedy sa o pleť príkladne starám, nikto by mi neveril túto diagnózu a popravde mám pleť lepšiu ako pred 20 timi rokmi, myslím stav pleti a nie vrásky.
Rada Ti poradím, ak bude treba, čo mne výborne účinkuje.
Mohla bych poprosit o tipy na osetrovani pleti s rosaceou?
Karja Moc nekecej.
Ja jsem se sebou standardne hrube nespokojena, ale to uz patri k folkloru.
Ty zlute saty jsou trosku Make love not war, musim se k nim vzdycky poradne nastylovat, abych prave nevypadala jako bych utekla z pokusne laboratore.
Jinak vam tajne poslu fotku vlasu dcery, protoze se sama poprve bez kecu rano rozcesala. Takhle vlnite by mi to stacilo.
:

Luna ach, dcerka.
Luna dcera ma krasne vlasy
...dcerka je kouzelná.
A Ty jsi krásná a vlasy máš taky krásný!
(tak si stoupni před zrcadlo a opakuj si to, furt dokola)
![]()
chocholka Jasné, veľmi rada ale aby som tu nezahlcovala vlasové vlákno inou témou, napíšem SZ ak nevadí. V podvečer píšem![]()
Luna Teda to je krása
vrátane farby, vidno, že sú to zdravé, chémiou nepoškodené vlasy.
chocholka Jasné, veľmi rada ale aby som tu nezahlcovala vlasové vlákno inou témou, napíšem SZ ak nevadí. V podvečer píšem
a nevadilo by dat to do kosmetického vlákna, treba "jaky je vas oblibeny krém" .... taky by mě ty tipy zajímaly... děkuji
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje