Catherinne jo a s tym umytím to môže byt pokojne tak, že som si to jednoducho az po umytí všimla, bola dom u nej pomedzi ine povinnosti a vlasy som nejako podrobne nestihla študovať. Ale ako som ich mala teraz pri fenovaní v rukach, tak mi to udrelo do očí.
Jaký účes.?...
Catherinne vies čo, dosť som nahnevaná. Lebo áno, s tou zelenou to môže byt proste omyl, a chyba sa môže stať pri dobrej viere komukoľvek ale to, že spolu bojujeme o odtien MOJICH vlasov a vzdy tísko trochu prida s tým, ze sa mi to vymyje do mojej (vymyje, ale az v štádiu keď uz aj tak treba isť znova) - takže už mám vlasy o fobré tri odtiene tmavšie - plus to, ze mi chve robiť z tepleho odtieňa studený naoriek tomu, ze to nechcem, tak tu mam pocit nejajej pirátčiny. Ako keby to bolo v dobrom, idem. Ale na nejakú konfrontalaciu proste nemam energiu.
Ale zvážim možno. Keby som mala chybu v niečom inom, co by ma stalo skoro dve stovky, tak to určite riešim. Musim sa na to asi pozriet tak.
letolet ďakujem, pozriem sa na to!!!
tak to asi není ten správný vztah mezi kadeřníkem a klientem. Poptej se kamarádek a hledej změnu.
Skočila jsem si dneska do vedlejšího spřátelenýho kadeřnictví (kam se chodí Poppy denně společensky vyžít) pro zkrácení ježka... chodím tam celkem pravidelně na údržbu když nechci čekat na extra salón... jako cajk, ale je mi záhadou, proč většina kadeřnic/kadeřníků neslyší na můj požadavek na pánskej střih a trvá resp. nabízí že vzadu nechá takovou tu "bouličku" (terminus technicus odbornice
) delších vlasů. Vždycky se o to musím pohádat, lépe řečeno požadovat úpravu/zkrácení. A to mám lebku docela pěkně rostlou, žádnou placku vzadu (zamlada mi říkali fazole
)... co je to za manýry, že žena musí mít vzadu nějakej kokrhel, aby si připadala/působila jako žena?! I když jinak má všude vlasy 2cm, a trvá na stejné délce po celé hlavě, tak tam vzadu musí mít snad jakože drdol nebo co?! Chlapům to nedělaj...
Catherinne ty budeš určitě vědět, je to nějakej vzor co se učíte nebo jen pocit dotyčný?
barbucha no, učíte, učíte, to, co jsem se já učila, to už dávno neplati ![]()
Co si pamatuju, tvůj účes to nevyžaduje, možná i díky tvaru lebky, ale jsou účesy, kde ty delší vlasy na temeni žádoucí jsou.
Já mám jednu paní a ta to taky nesnáší, její terminologie je, hlavně žádný KOPEČKY!!!
barbucha jako ukázku jsem vybrala pixie, ten účes je postaven právě na tom největším objemu na temeni.

barbucha ja zas kopecek teda preferuju, pac mam tu placku, no... :)
Zas nějaká novinka, placka vzahu? Co toje? Jak se to pozná? Nemám to taky? Budeme měřit? ![]()
JankaM jestli vedeš tabulku, tak si zapiš další placku![]()
JankaM to se zmerit asi neda, proste zplostela hlava vzadu, min mista na mozek
Mam to taky.
moora Potrefenáhusa jenze vy asi nemate jezka na cely hlave? Neumim si moc predstavit kombinaci jezka s tou delsi nacechranou casti vzadu.
Kokoska neee
, lebka je širší a velikost mozku dostatečná![]()
Máš oholenou hlavu? Na kolik?!
Mám teď asi 1-2cm a vážně uvažuju o tom, že se budu sjíždět strojkem. Ty dohady u holiče mi lezou na nervy, a strojkem je to pěkně pravidelný (ověřeno na milostpánovi, ten už nebyl u holiče léta a cajk).
barbucha já ti nevim, sambo taky jeden čas si to holil strojkem, sám, ale podle mě je tam duležitý ten spodní přechod u krku, na chlapovi se to ještě snese, ale myslím, že ženská by to měla mít pěkně čistý, rovný, a aby jí to dělal někdo šikovnej no.
Karja já mám strojek s takovými nástavci do ztracena, ale chce to druhou osobu podle mě.
Evaeva my to taky máme, ale chce to druhou šikovnou osobu a taky čas:-D.
Sambo ale ted chodí ke kadeřnici, má to hezký, jakože fakt slušivě ostříhaný, takový základní normální pánský učes, nemá tam žádné chyby a platí tam stovku!!!Jakože vážně...ted si stěžoval, že na něj nemá čas, že má dovolené, tak jsem mu říkala, že je taky zákazník pátý kategorie, že místo jeho stříhání za kilo, bych si snad šla radši udělat nákup do billy.
Karja stovku? To je fakt neuvěřitelný, vždyť to nějakou půl hodinu zabere. Já stříhám kluky a minimálně dvacet minut to zabere, staršího stříhám napůl strojkem a stejně.
Evaeva Prý to má za dvacet minut, prostě je šikovná, kámoš k ní taky chodí a má to pěkné. Včera jsem byla s maloumalou, to trvalo třeba 45 minut ten střih, má uplně minimikádo i s podholením. Má undercut:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje