Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline viktorka_od splavu
48922 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 11:09

barbucha budes vypadat jak ukrajinsky kopac, to nedelej

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 15. srpna 2024 11:10

Karja kdysi dávno jsem šla do stejného pánského kadeřnictví jako můj táta. Akorát dámy tam střihali za víc peněz (dané ceníkem) a přitom s mým tátou měl tak o půl hodiny víc práce než se mnou

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2024 11:15

Karja no jo, ale když si za dvacet minut vydělá 100, z toho odečte nějaký nájem,...

Offline Monulinecenka
409 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 11:59

Karja Já a sambo chodíme do holičství (ani ne kadeřnictví) na vedlejší sídliště, prostě v paneláku v přízemí tam má paní v jedné místnosti holičství. Neobjednává se, prostě člověk přijde a buď si sedne do čekárny do řady, nebo přijde jindy. Naposled chtěl sambo svůj klasický sestřih (celé zkrátit a boky do ztracena, chodá takhle cca 2x do roka), já šla hned po něm zastřihnout konečky do rovna, za půl hoďky jsme odcházeli a platili jsme dohromady nějakých 280,-Kč A paní tam mívá dost plno, občas je stranda sledovat ty lidi, co tam chodí, většinou starší pánové, co jedou už 40 let stejný účes, dlouhý tenký pramínek vlasů vzadu na krku included

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 15. srpna 2024 12:22

Evaeva jako jo, je to málo. 300 na hodinu, i kdyby neplatila nájem... 

Offline barbucha blogger
35173 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 12:43

viktorka_od splavu 

Ale houby. Když si to dám na dva cenťáky, tak co se mi může stát... stejně pokaždý hučím do kadeřnice, aby mi to udělala všude stejně dlouhý (krátký).

Offline viktorka_od splavu
48922 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 13:17

barbucha delej jak myslis, ale je to proste poznat

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 13:44

barbucha Ja jsem to mela taky strojkem a vypadalo to super, nez mi to vypadalo uplne, mela jsem prvni strih 1,9 mm, vubec je neposlouchej, ver zkusene.

Offline Mha
příspěvků moje polička 15. srpna 2024 14:25

Luna barbucha

@Ted mi to zase dorostlo na jakousi variantu pixie, ale strojkem jsem to mela a nevím, jak by mohlo byt poznat rozdíl (I kadeřnice používá strojek). Měla jsem asi 0.4 nejmíň. 

Offline barbucha blogger
35173 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 09:43

Luna Mha 

Taky myslim že na strojku neni nic špatnýho, nechápu proč by to nemohlo bejt poznat jako že by se měl člověk za to stydět? viktorka_od splavu 

Já si kolikrát říkám "ta to má určitě strojkem", přičemž závidim jaký to má pěkný...

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 10:27

barbucha 

Haha, tady jsem nasla dukaz. Si rikam, jak to bylo super prakticky a bez prace.

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 10:32

Jsem tým ježek strojkem.Ted už tedy to mám malinko delší a ježka nenosím, ale dřív to byla fakt pohoda. 

Online Karja
43814 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 10:34

barbucha LunaJako sedne ti to, ale myslím, si, že prostě u těch uší a hlavně vzadu na  krku je potřeba to tím strojkem vzít víc do ztracena. A to zvládne bud kadeřnice nebo druhá velmi šikovná osoba v domácnosti. Vím o čem mluvím, samba návštěva kadeřnictví hrozně obtěžuje, takže se snaží v ruzných obdobích tohle smolit doma už několik let a prostě není to dobrý ani když mu to stříhám já... Možná je to trochu i těma vlasama, že v jiných by se to ztratilo, ale  on vždycky má vzadu na krku nějakej zub.

Offline barbucha blogger
35173 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 10:50

Luna 

Dobrý! 

Karja 

Já beru milostpána pravidelně strojkem a žádný zuby nemá, mám právě naopak pocit že z toho mít zuby ani nemůžeš, dyk je tam nastavená ta délka... ale je fakt že kolem uší a vzadu na krku mu to vždycky přenastavím ještě o číslo kratší.

Online Karja
43814 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 10:52

barbucha Tak je to vlasama. Já bych právě řekla, že jsem šikovná, ale prostě tohle se mi nikdy nepovede! Tak to zkus a uvidíš;-)

Offline barbucha blogger
35173 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 10:55

Luna 

Taky jsem našla fotku! Dokonce z nějakýho srazu, pár let starou - ale takhle jsem to měla nejradši a myslím že by to i strojek dokázal, tohle konkrétně je teda ruční práce snad dvouhodinová a ze salónu kterej mi bohužel už zrušili, ale tahle "délka" i styl mi vyhovuje nejvíc...

(sorry za výraz, inteligentnější k dispozici nemam. nikdy )

Offline tina
6233 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 16:06

Evaeva v mým rodným maloměstě je pánský střih za 60 Kc(stříhá teda doma) a já platila kolem 200 Kc

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 20:09

barbucha No to je super samozrejme.

Já stříhám manžela strojkem, ale ten teda vlasy skoro nemá, tam nic nepokazim. Ale občas jde do barber shopu, má teda fousy, takže aspoň na něčem se tam vyřádí. Tam by tě nevzali? A ještě ti nalejou panáka!

Offline baltik
4952 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 20:25

Karja potvrzuji tva slova, manzel taky nesnasi chodit k holici, ale kdyz mu to ja vezmu strojkem, tak proste nemam tak pekny prechod mezi tema dvema delkama nahore a na boku, on mi furt dava instrukce jak to musim brat od hlavy smerem ven pohybem, ale stejne je se mnou nespokojeny

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 23:39

Přeruším ježky ala mašinka a dám sem dnešní foilyage nevěsty. Tmavší přeliv od hlavy, prosvětlení, světlý přeliv do délek, minimalistický střih ať je z čeho česat, foukačka. Tři hodinky a je to tam