Stará existence používám od Redken kombo šampon - kondicioner - bezoplachova péče a moje jemné krepaté vlasy jsou méně krepaté
. Jsem moc spokojena. Na masku doma nemam trpělivost. Dávám leda v sauně.
Edit: ta Acid ... řada.
Stará existence používám od Redken kombo šampon - kondicioner - bezoplachova péče a moje jemné krepaté vlasy jsou méně krepaté
. Jsem moc spokojena. Na masku doma nemam trpělivost. Dávám leda v sauně.
Edit: ta Acid ... řada.
Kokoska mně vadil tuhý šampon, ale normální bez silikonů mi to nedělá. Teda až na ty konečky.
ony ty silikony na vlasy (kdyz neprijdou na kuzi) jsou dost prinosny, akorat u tech "vyzivnych oleju na konecky" mi to prijde az trapny ten marketing. hlavne ta "vyziva", to uz se tu jednou bralo, baby to chteji slyset ale je to uplna hovadina, "vyzivovat" neco co je mrtvy:-))
Pavlena já teda s Redkenem primárně nepracuji, takže to složení dokonale neznám, ale je velký rozdíl v silikonech, které sice v přípravku jsou, ale jsou vodou smývatelné, tudiž se na sebe nevrství a tyhle bývají v kadeřnických přípravcích, což Redken. A v silikonech vodou nesmývatelných, vrstvících se na sebe a ty bývají v přípravcích z drogerie. A ty dokážou vlasy přetížit. Jsou pak často se mastící, těžké, pramínkující se. A proto by měl každý alespoň jednou, dvakrát v roce podstoupit čištění Malibu C, které to všechno navíc dokáže z vlasů sundat.
viktorka_od splavu ano, olej to nevyživí, on to vylepší vizuálně, ale těm vlasům nic moc nedá. Od toho jsou masky, séra, ve většině prostě alespoň nějaký čas musí působit a oplachují se.
A když mi někdo řekne, že nemá čas jednou týdně 5 minut na masku na vlasech, měl by se podívat na čas strávený na sociálních sítích a inrtnetu, to bývá v součtu několik hodin denně...denně...takže asi tak...
aneb jak říkala manželova maminka když ještě žila, rychle se ani pes nevysere....pardon ![]()
sagiti K15 jsem zkoušela (právě ze vzorku) a potrzuji
. Mále jsem na ten přípravek zapomněla, takže asi koupím větší balení.
Catherinne jenže víš co, to je 5 minut maska, deset minut různé čištění obličeje, séra, krémy, pět minut zuby, desetiminutová rutina úklidu v koupelně, patnáct minut večer kuchyň, čtěte si s dětmi aspoň dvacet minut denně, deset minut vystavte tvář dennímu světlu, aspoň půlhodinka cvičení denně udělá divy, jděte do práce pěšky místo autobusem, ušetřete za obědy a uvařte si jednoduchá jídla do krabičky s sebou... A najednou půl dne pryč.
A jako jo, zrovna masku můžu mít na vlasech a u toho uklízet tu koupelnu. Jen že to chápu, že někdo má ty priority jinde a na vlasy nezbyde ne jen čas, ale spíš už energie. Ani nemusí viset denně hodiny na Instagramu.
Catherinnečas mám, ale nevzpomenu si.
V tom redkenu je dimethicone, který já mám za nejobyčejnější silikon, co se dává všude. Ale nejsem odborník, třeba vlasům nevadí.
žluťásek Duolingo jsi zapomněla! ![]()
Evaeva O tech siliconech jsem cetla neco v tom smyslu, ze podle toho nazvu co je ve slozeni se neda poznat jestli je to ten co se vymyva nebo se nabaluje na vlasy. Ale ten zakaz siliconu co uz je nebo se chysta nebude bezduvodne. Jestli se kumuluje ve vlasech nebo potom nekde v odpadnich vodach
.
žluťásek na instagramu ne, ale na Parfu...![]()
Jako jo, mně zrovna přijde, že v tý sprše 5 minut jsi, takže první vlasy, dát masku, pak ten zbytek a prostě opláchneš.
Prostě hezký vlasy jsou wow, pak už ti stačí i džíny a tričko a jsi kočka, suché roští na hlavě nezachrání ani kostýmek od Chanela...nebo z Cos ![]()
Evaeva já taky nejsem technologický odborník, ale zkusím to výhledově zjistit.
Aranel duolingo naštěstí nevím co je ![]()
Ten Redken acid jsem zkousela jenom sampon ze vzorku a vlasy po nem vypadaly fakt dobre , ale nepekne mne po nem zrudla kuze na hlave, tak pokud mate citlivejsi kuzi doporucila bych prvni zkusit sehnat vzorek.
Jako jo, mně zrovna přijde, že v tý sprše 5 minut jsi, takže první vlasy, dát masku, pak ten zbytek a prostě opláchneš.
Prostě hezký vlasy jsou wow, pak už ti stačí i džíny a tričko a jsi kočka, suché roští na hlavě nezachrání ani kostýmek od Chanela...nebo z Cos
![]()
Černá kočka on se chystá zákaz jen některých
Catherinne Tak ono je to spíš o nějaký roztržitosti, než že nemáš 5 minut čas, prostě není to priorita, nedržíš to v hlavě, není to rutina a už to prostě do té rutiny nedáš. Ono tohleto 5 minut čas a je to duležité můžeš aplikovat na tisíc jiných činností...od přípravy kávy až po uklid toalety;-).
Karja jo, člověk si řekne, odpoledne si budu mýt vlasy, dám tu masku a pak najednou drží v ruce fén a maska je pořád v šuplíku ![]()
Catherinne my jsme perfekcionalistky! Máme je pěkný, chceme ještě lepší a produkt taky jinej. Za dvě kila a za dvě vteřiny:-D
Karja já tomu klidně těch pět minut dám, ale musí se sám připomenout
Já to teď nechám střihnout, tak to taky bude lepší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.