Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 11:36

Tak všem nespokojeným zbývá jen nechat si udělat u vašeho kadeřníka test elasticity, on zjistí jestli vašim vlasům chybí hydratace nebo protein a koupit si i něj přípravky na váš problém. 

Zkusím zjistit víc o masce od dodavatele.

Online Kokoska
34174 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 11:38

Ale tu masku nemusíte dávat po každém mytí, zvlášť pokud si vlasy myjete často. Střídám to s kondicionerem nebo maskou na blond vlasy a dobrý.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 11:42

Karja a co sis koupila? Mně teda ty tuhé šampony nevyhovovaly, kupuju si obyč šampon z dm, ale taky je bez silikonů a parabenů.

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 11:58

Evaeva vybírala jsem z dr.maxe, neboť tam mám nějaké poukazy k vybrání a ještě jsem to nepoužila, já ti napíšu pak, ale má se to mít na hlavě 20 minut:-D.-D hahaha, tak to jsem si přečetla až ted, ale může se to používat i na suché. Mně právě vyhovují ty tuhé moc, že mi přidají na objemu a ty vlasy vydrží fakt jako čerstvě umyté dva dny, tři dny tak jakože v pohodě. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 12:06

Karja já mám právě objem až moc Zkoušela jsem je právě kvůli tomu prodloužení intervalu mytí, ale neměla jsem úplně pocit, že by zafungovalo. Mně teda nevyhovuje ani ta aplikace, tak jsem ani nezkoušela víc typů. Ale ségry i mamka je používají, tak nevím.

Offline Zu
2749 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 12:09

Karja mohla bych poprosit odkaz nebo název toho tuhého šamponu? Objem by se mi hodil

Offline Kammila
744 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 12:10
Reakce na Pavlena:

whiskas já tady lehce špitnu, že masku jsem koupila taky, zprvu nadšení, ale poté přesně jak píšeš, vlasy uhlazený až tak, že jich mám opticky polovinu. A pak taky hrozně vysušené a krepaté konce za čas používání 

​K těm konečkům jsem nedošla, protože jsem ji musela přestat používat ze stejných důvodů. A to jsem ji používala dle návodu 1x týdně. Při posledním použití jsem dopadla tak, že jsem měla po vyfoukání vlasy připláclé k lebce a potupně jsem po letech vyhrabala velké natáčky na suchý zip a seděla v nich 4 hodiny. Ještě že jsem byla doma sama

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 12:38

Zu Tak pokud neřešíš složení, tak bych doporučovala od Lush Seanic, ale nevim, jaké mají složení, to jsem použivala před rokem a bylo to fakt dobrý, na objem asi nejlepší, ale tam asi bude nějaká umělina... Ted mám něco nahodile asi z Alzy, já to nekupuji moc konkrétně, většinou se podívám, jestli to není až příliš na suché vlasy, jestli tam není moc olejů atp, že bych pak častěji myla. V tom Lushi dávají dost ochotně vzorky, pokud pujdeš kolem, můžeš je požádat o konkrétní věc bez dalšího nákupu.

Mně prostě obecně ty tuhé fungují lépe no, ale podle mě záleží prostě na typu vlasů, já mám sice husté, ale hodně hodně jemné, Evaeva má takové už od pohledy silné, tuhé vlasy, tam přesně vidím, jak by z těchto šamponu měla spíš roští.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 12:50

Karjaúplně přesný popis

Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 14:56

Kammila Jakože ten nulový objem by mě až tak moc netrápil. To se dá řešit trochou spreje se slanou vodou. Dávala jsem jen na konce, jak píše Karja a taky používala jen ob jedno (i více) mytí, jak píše Kokoska , ale ty krepaté konce byly fakt děs...

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 15:07

Pavlena a máš nějaký top sprej se slanou vodou?

Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 16:17

Karjaony jsou celkem všecky stejný, teď mám tenhle. Dost voní po kokosu a musí se ho dát spíš míň, ale funguje. 

Offline RoSa
9966 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 22:26

to je dobrý, s tim Redkenem...

hele a znáte K18? prej je to zázrak...

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 22:29

RoSaTak já to popletla, já měla K18. A celou dobu jsem si myslela, že se tu bavíme o tom:D

Offline RoSa
9966 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 22:33

Karja fakt? to je ale náhodička... já myslela, že si tady všichni koupili (teda koupily) ten Redken... já jsem si na ty experimenty pořídila tu alternativu od L´Oreal, co doporučovala mitford sister , a teda žádnej zázrak se nekoná... ale asi něco dělám blbě, no...

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 22:40

RoSa Asi ostříhat! Co je to za L'Oréal? Já jsem teda si šla ty konce ostříhat, že je to asi zničeny, že žádnej zázrak tomu nepomůže a kadeřnice mi říká, no kdybyste používala nějakou masku, tak byste to takhle asi ani neměla. Pak mi to ustřihla těch pár cm zničených a ono se mi to stejně zase dělá ty suché konce, prostě se posunuly nahoru... asi je to teda úpravou nebo péči nebo tak:D

Offline RoSa
9966 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 22:45

Karja no asi tak...

masku používám, nejradši tuhle... a to bond-něco jsem si koupila tohle

za mě maska lepší

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 22:49

RoSadobre,dobře. Tak uvidíme no! Teď bude zima, mráz, tak to mi ty konce ještě vymrznou, to bude teprve něco! 

Online slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 00:23

A zyoho Redken sloníka existuje aj nejaké malé balenie na vyskúšanie?

Offline Miru
16330 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 03:37

...tak můj tip, kupuji opakovaně a spokojenost velká:

(mně stačí, pořizuji  to malé balení, vyjde mi určitě na cca dva měsíce minimálně)

https://www.parfemy-elnino.cz/moroccanoil-hydration-intense-maska-na-vlasy-pro-zeny-75-ml/