Mám jemné vlasy tiež, je ich síce dosť, ale sú tenké. Používam značku Redken, po umytí olej s KH, pri fúkaní aj objemové tužidlo. Čo mne výrazne pomáha, je hĺbkové profesionálne čistenie vlasov u kaderníčky.
Raz za pol roka.
Jaký účes.?...
viktorka_od splavu Karja Ve složení toho K18 je na druhém místě alkohol, to se mi nezdá moc prospěšné. Já bych si to na vlasy rozhodně nedávala.
Mně ta maska zatím vyhovuje. Střídám ji s kondicionérem. I když logicky, uhlazene vlasy působí, že jsou víc u sebe, takže splácleji. Kdysi jsem chodila na nějakou keratinovou zažehlovací kůru, výsledek byl podobný, vlasy hladké, nekrepaté.
zelene.oko nicemu to neva, udajne:-)
Karja takže ta k18 je dobrá jo? Složení má teda zřejmě v pohodě, tak že bych zkusila tu.
viktorka_od splavu Jo, já to měla spíš z NEpouzivani než pouzivani:D ty konce:D.
EvaevaMně to jen uplacavalo jak jsem popisovala, takze pro tebe v pohodě:D.
viktorka_od splavu No, blog s e-shopem s přípravky na vlasy pro mě není příliš relevantní zdroj. Já jsem ty alkoholy řešila kvůli CGM a denat. alcohol bych si na vlasy nedala, zvlášť v přípravku, který mi ty vlasy má vyživovat, nedává mi to smysl.
Karja Tak jsem kvůli tobě v Londýně očumovala ženský :-). Ty, co mají dlouhé vlasy, nosí nejvíc přirozenost, žádné rafinované střihy. A mladý cool holky mají wolfcut :-).

zelene.oko vlasy se nedaji vyzivovat![]()
Zdálo se mi, že po posledním mytí mám vlasy nějak do žluta, tak jsem použila při druhém šamponování tónovací šampon "studená šedá". Takže mám na hlavě něco kouřově šedého a zdravím Catherinne
Ale prý se to za 4x vymeje a úplně blbě to taky nevypadá.
999 Jojojo, děkuji. K něčemu podobnému jsem taky dospělá. Že prostě buď na normálně nebo vepředu sestříhane, ale já jak to mám rovné jak hrebiky, tak si podobné experimenty nemůžu dovolit, bych to neměla dobre. I kadeřnice moc neváhala, a prostě mi jen zastřihla konce. Což sambo doma okomentoval, že proč to nemám kratsi, že to je hezčí?!?
Ale říkala, pozor pozor, že tyto teplé odstíny světle hnědé, tmave blond budou teď v módě, takže Kokoska vymejvej! Ne, dej mi odkaz, já to mám teď hodně žluté a to mi úplně nepasuje. Treba by se mi to něčím povedlo sundat to teplé.
EvaevaJá jsem celou dobu myslela, že máš tu K18, ale asi jsem to tady i blbě popsala, jak jsem k tomu psala recenzi. Jojo, dala jsem to třikrát a jako dobrý, ale dávám jen na konce, mně po těchto vyzivach plihne ten objem. A tem koncům to prospělo, pokud by to bylo levnější, koupím to hned znovu, ale za tuto cenu to musím promyslet;-)
Karja mne ta tepla blond moc neslusi, nebo se mi na mne nelibi. Tohle byl sampon z DM, takovy maly sacek, a chce to rukavice pri pouziti.
Kokoska A jaká značka prosím? Ja jsem dřív taky sackovala něčím z DM, ale takto účinné to teda nebylo;-)
Karja Tohle. Snad mi to Catherinne odpusti ![]()
Mozna by byla lepsi ta stribrna blond, nejak jsem si toho v drogerce nevsimla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje