Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline Lilly_Ku
4453 příspěvků moje polička 13. dubna 2025 10:09

Garfie ale to muze byt tim, ze ty davas do souvislosti sediny a vek, protoze to tak mas zazity.

ja vidim ve svem okoli bezne fakt hodne super stylovych bab po ctyricitce s prosedivelyma vlasama a to celkovy vnimani v moji bubline se uplne posunulo.

myslela jsem, ze to je specificky berlinska vec, sle tady v rakousku to vidim tady, aktivni, sportovni baby s prosedivelyma, nebarvenyma vlasama, co vypadaj fakt dobre a este maji mega kondicku.

Gatita ty vlasy mas super, chci si to nechat ostrihat podobne az mi to jeste trochu odroste, akorat mam vzadu na krku podhol, takze se muzu podle typu upravy rozhodnout jestli styl party nebo styl kancelar :D

Offline Lilly_Ku
4453 příspěvků moje polička 13. dubna 2025 10:12

Karja jo a domaci barveni je fakt v 99% helma a nevypada to dobre, ke starsimu obliceji uz vubec ne. cimz nevylucuju, ze ty zrovna patris k tem 1% :)

mikromelirem apod se da dosahnout solidniho vysledku, ale ja treba odmitam sedet co 6 tydnu pul dne u kadernice a vyplaznout 180 eur. 

Offline Garfie
28016 příspěvků moje polička 13. dubna 2025 10:20

Lilly_Ku Jo, určitě. Teď, když ji znám, bych ji na ten věk netipla, ale ten první dojem prostě byl takový. Určitě k tomu přispěly i brýle, i třeba to, že nebyla nijak šmrncovně oblečená. Já jí právě naopak ty bílé vlasy závidím, protože to fakt vypadá šik, mě jdou šediny do takové vyblité nijaké barvy...

Mám kamarádku, která měla stříbrné vlasy už někdy v 35, ta si je naopak na ten odstín dobarvovala a to vypadalo na první pohled šmrncovně a vůbec bych to nespojovala s věkem. 

Offline Kokoska
34171 příspěvků moje polička 13. dubna 2025 10:38

Garfie moje bahicka byla uplne bila uz kdyz jsem se narodila, takze ji bylo 47. Na fotkach vypada teda uz v tom veku dost babickovite, tehdy byli lidi obecne nejak driv starsi a usedlejsi. Co pamatuju, mela vlasy opravdu bile, az tak pred osmdesatkou ji misty trochu zloutly. Davala si na to kourovy preliv, delalo to hezky stribrny odstin.

Offline Gatita
8473 příspěvků moje polička 13. dubna 2025 10:55

Lilly_Ku dekuju. Já měla něco jako podhol v patnácti. Nosila jsem takový mikádo a nad krkem jsem to mela strojkem, hrozne mě to místo hmatove fascinovalo. Každý rok na jaře si říkám, ze se k tomu vrátím, přijde mi to takový fresh, ale není mi už těch 15 a hlavně je mi líto dávat pryč ty dlouhý vlasy. No a měla jsem to podle zpěvačky Gala z klipu Freed from desire, doba se taky posunula

Online continuity
41782 příspěvků moje polička 13. dubna 2025 11:13

Gatita

já měla podhol ve 40. Ale jak mi to roste rychle, musela bych tam sedět pořád. Celé to mikádo vydrželo i 6 týdnů a to už měl ten podhol ke dvoum centimetrům. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. dubna 2025 11:19

Lilly_Ku jo, já byla včera s dětmi na takové výtvarné akci. Bylo to na Letné takže tam byla neobvyklá koncentrace dospělých bf bot, hezky oblečených matek a taky matek prošedivělých, které vypadaly fakt šik. Ale měly perfektně upravená mikáda, moderní oblečení. K těm šedým vlasům to chce celkovou úpravu.

Offline Lilly_Ku
4453 příspěvků moje polička 13. dubna 2025 11:19

continuity podhol mi obnovuje doma partner, kdybych musela pokazdy chodit ke kadernikovi, tak uz ho nemam davno :)

Offline Lilly_Ku
4453 příspěvků moje polička 13. dubna 2025 11:22

Evaeva

rozhodne to chce celkovou upravu a dobrej strih, to je fakt.

ja uz to mam ted hodne narostly, ale divala jsem se na kadernictvi v okoli a jejich obrazova prezentace me moc nepresvedcila, takze to necham az na cerven doma, chci to nejak stupnovite sestrihat podobne, jak to ma Gatita.

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 13. dubna 2025 13:40

Lilly_KuJo, já jsem to měla pěkné, ale těžko říct, jestli toho zase kdy dosáhnu, až to budu potřebovat, protože to je fakt x proměnných a hlavně jsem nic nekryla, poté staci přeliv že a to je asi takové přirozenější. Ona právě ta helmoidni barva kolikrát vyšla spíš od kadernice. 99procent a 1procento povedené bych neříkala, to spíš třeba 1/10. Ale přijde mi, že to mají fakt pokažené ty lidi, co nad tím nepřemýšlí, prostě tam něco placnou a ještě kdoví jak.

Offline pecka
6154 příspěvků moje polička 13. dubna 2025 15:40

Gatita si krásna žena s krásnymi vlasmi, farba vyzerá skvele 

Offline pecka
6154 příspěvků moje polička 13. dubna 2025 15:48

Lilly_Ku ako píšete s Evaeva, na šediny komplet to chce skvelý strih a celkový vzhľad od hlavy po päty. 

Mám svoje vlasy tmavohnedé a genetickú predispozíciu "skvelú "- všetky ženy z ocinovej strany boli v mojom veku úplne bielovlasé. Našťastie nešediviem ešte úplne na komplet, ale so 6-týždňovými sivými pramienkami som sa cítila ako ženská, čo na seba kašle. Proste príliš veľký kontrast, s ktorým som sa necítila komfortne. 

Offline Gatita
8473 příspěvků moje polička 21. dubna 2025 14:35

Nemate nekdo prosim tip na pripravek na vlnite vlasy, ktery uhlazuje a zaroven ty vlny trochu podpori, zpevni? Mozna Kan by mohla vedet (nebo kdo tu koketoval s CGM)? Mne se ty vlasy na druhy pokus hodne nakroutily, jako fakt koukam jako puk, ale synuv Balea gel se nezda jako to prave orechove...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. dubna 2025 15:58

Gatita Já rozumím jen svejm vlasům, šampon a kondicioner mám od Bione, masku teď z hlavy značku nevím a ten finiš mám toto. Jednou za čas na konečky olej. Já se snažím moc těch krámů v koupelně nemít, vadí mi zabordelenej prostor. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. dubna 2025 15:58

Offline Gatita
8473 příspěvků moje polička 21. dubna 2025 16:12

Kan diky moc. Od Cantu mam sampon i kondicioner, mrknu i na ostatni. Taky toho moc nemam, jeste nejaky leave in od Redkenu, ale az ho dodelam, budu chtit neco jineho. Ja nemam kudrnate vlasy, jen vlnite, ktere kdyz rozcesu, je z nich krepak:)) 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. dubna 2025 17:44

Gatita Jo, tak já nečešu, jen při mytí. Suché vlny vymačkávam. Třeba  někdo poradí lepší produkty, já na ty lahvičky á 850,- moc nejsem, spíš sleduju složení, službu to udělá ve vysledku stejnou.

Offline Gatita
8473 příspěvků moje polička 21. dubna 2025 20:51

Kan tak lahvicku za 850,- asi taky nutne nepotrebuju, ledaze by to byl velky zazrak:) Ja si obecne do vlasu nerada neco patlam, ale jak se mi  nadelaly ty vlny, tak premyslim, jak z toho vytriskat co nejvic. No ale nadseni se konalo uz loni v lete a skoncilo s podzimem, kdy jsem opet vytahla fen a kartac. Mne se to krouti docela dost, ale jen kdyz do toho moc nehrabu a nepouzivam fen.A v zime 3h s mokrou hlavou chodit nechci, nedela mi to dobre na kuzi. To musim jeste vychytat, nejak to prosusit u korinku.  

Offline catch
215 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 11:57

Gatita pred vyse rokom som presla z vyrovnavania vlasov cez kefu na podporu prirodzenych vln.

Paradoxne som zistila, ze mi nevyhovuju bezne ponukane CGM gely, ani tie s najcistejsim zlozenim (na druhy den boli vlasy ako seno), ale komercny gel od Paul Mitchell. Asi to bude o skusani jednotlivych produktov. 

Online 999
19482 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 08:17

Gatita A difuzér by ti nepomohl? S ním to řeším, když chvátám a je to v pohodě.