Gatita no vypadáš báječně.
Jaký účes.?...
Gatita Jsi krásná, vlasy máš jako z reklamy a vůbec bych si netroufla odhadnout ti nějaký věk. Předpokládám, že maturantky tu s námi nediskutují, jinak bych tě klidně tipla na dvacet.
Gatita me fascinuje, jak tu furt pises co vse je spatne a pak kdyz vyjimecne das fotku tak.. wow
vzdycky mi to docvakne kdyz zminujes jak jsou deti a muz a domacnost atd.. tak si uplne predstavim ze takhle je to se vsim - chlapci dokonali, manzel frajer a barak jak ze skatulky![]()
Jste mile, pripadam si, ze jsem tu provadela fishing for compliments
. Ale mam z ucesu radost a chtela jsem to tu vozivit nejakou fotkou zeny z lidu.
. viktorka_od splavu mas pravdu, ze si tu casto stezuju, ale radosti ventilovat nepotrebuju, spis jen ty frustrace;) Svoje lidi bych nevymenila, jen jsme experti na stres a chaoticke situace.
Gatita vlasy super! Je dobře že ti tu barvu rozmluvila, máš hezky odstín.
Ty vlny jsou tvoje?
Já si myslím, že dlouhé vlasy do jedné délky musí být už fakt něco, aby to vypadalo dobře. Po nějakém věku už člověk spíš než vila vypadá, že neměl čas zajít ke kadeřnici.
Gatita slusi, pani, slusi!
continuity vlny jsou foukane pres kulaty kartac. Jinak se mi vlasy vlni i prirozene, ale ne takhle hezky. Spis krepuji. S tou delkou mas pravdu, mne ta jednotna delka nedelala sluzbu nikdy, a ve ctyriceti se to nezlepsilo. Mam vyzkouseny long bob, kde to bylo bezva, ale jakmile se to doplazilo k ramenum, bylo zle. To ti fakt musi byt dvacet a musis mit specificky typ vlasu a obliceje. To mas jako clean girl trend, co na me vyskocilo nekde na webu. Skripec v mastnych vlasech a mikina nejsou pro kazdeho...
Gatita Hele paráda. Přesně u takhle dlouhých vlasů ta jednotná délka prostě nejde (to je ten styl na amiše, jak říkám:D) ten střih je základ, a ty bys to takhle s těma vlnicima klidně mohla mít i víc prostrihane. Barvu ti taky chválím, já si říkám, dokud není člověk sedivej škoda to barvit, pak si toho lítání ke kadeřnici kvůli odrostum užijeme až až! Já si teda už nějaký šedivý vlas našla, takže počítám, že toto je má poslední sezona:D:D
Karja já už jich šedých mám. Na lítání je kadeřnici jsem ale pořád líná, navíc se mi jinak ta barva líbí. Ale uvažuju, že zkusím tu barvící masku, co tu frčela před časem.
Gatita na clean girl musíš být girl asi ![]()
Evaeva Ono v některých to zapadne, v některých ne. Zkus tu masku, ta se asi vždycky kdyžtak vymyje. Jako barvu si můžeš barvit i doma, já znám spoustu holek, co si barvi vlasy doma a ono když nexperimentujes, nemenis ty barvy a s rozmyslem zvolíš odstín, tak výsledek domácího barveni je úplně v pohodě.
Karja ja puvodne byla objednana i na barveni, protoze par sedivych vlasu mam a celkove jsem chtela zmenu. Ale zaver byl, ze kvuli par vlasum to nema moc smysl. Ja se nikdy moc nebarvila, kdyz nepocitam melir jednou za x let, a moc se mi do toho asi ani nechce. Nemuzem byt vsechny blondynky a s hnedyma vlasama toho moc nevymyslis. Evaeva pamatuji si na tobe hezkou barvu vlasu. Jestli jedinou motivaci k barveni predstavuji 4 sedive vlasy, tak bych zkusila ucesat pesinku jinde;)
Karja no já spíš odložím to barvení ![]()
Evaeva jj, tak jsem to myslela:-)
Evaeva Já si z čr přivezla sprej od L'Orealu na dobarvování, jmenuje se to Magic Retouch, taky to není špatný. Používání je strašně jednoduchý, jen to stříkneš na suché vlasy, vydrží do umytí, vypadá přirozeně.
Garfie U tmavých vlasů si ale musí člověk dávat pozor, protože to barví. Stačí bezděčně rukou prohrábnout vlasy, pak třeba sáhnout na papír a vypadá to, jako kdyby Ti odebírali otisky prstů.
Zkoušela jsem s těmi odrosty všelijaké způsoby, jak je zamaskovat: různé pudry do vlasů, tyhle spreje, skončila jsem nakonec u silného zesvětlení, v němž se ty šediny více ztrácejí.
Ovšem zvykala jsem si na tu změnu z tmavovlásky dva měsíce. V životě jsem experimentovala s lecčíms
, ale s barvou vlasů nikdy.
Fleur Fakt? Tak to by mě nenapado, ale já mám jednak světlé vlasy a jednak to používám asi jen lehce...v tomhle jsou ty světlé vlasy výhoda. Jinak mám tu teď skvělou kamarádku, Italku a ta má vlasy úplně bílé, což je pochopitelně daleko lepší, než šedivé, ale stejně jsem si při prvním setkání myslela, že je jí tak 60, ve skutečnosti je jí o 10 méně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje