Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline slniecko admin
19467 příspěvků moje polička 24. října 2020 21:22
Reakce na dynda:

slniecko 

Jestli se nadskočení ze židle počítá jako odľahčenie, tak zafungoval

Najhoršie na tom je, že to nie ej len hentá banda zo Sme rodina, ale že náš drahý premiér sa obklopil "kresťanskými" ultras, lebo pochopil, že oháňanie sa náboženstvom dokáže nahnať body a takto to vyzerá. Bohužiaľ minister zdravotníctva je jedným z nich. Tak snáď sa aspoň poriadne modlí .

Strašne ma se.ú. A to hovorím ako veriaca.

Offline Malenge
4814 příspěvků moje polička 24. října 2020 21:35

slniecko Ti vaši hlavouni stojí koukám taky za to  prý na odlehčení, hahahaha.

Offline letfenixa
10807 příspěvků moje polička 25. října 2020 09:16

slniecko a ja že čo to je na zomri

Offline slniecko admin
19467 příspěvků moje polička 25. října 2020 13:13

letfenixa

ja som zase zaregistrovala  #NieSomAkoKrajniak a kukala som, že o čo ide:)))

Online mnum
2141 příspěvků moje polička 25. října 2020 18:46

letfenixa U mna je Zomri v poslednej dobe skoro hlavnym zdrojom informacii o Slovensku, ked vidim ze na nieco reaguju, nasledne si najdem info o com ze to pisu  naposledy som sa takto dozvedela o covid pozitivite Kotlebu a povazovala to spociatku za nejaky absurdny vtip

Offline letfenixa
10807 příspěvků moje polička 25. října 2020 19:24

mnum áno, aj ja tak, len nie vzdy dohladavam

Online mnum
2141 příspěvků moje polička 26. října 2020 07:26

Kauza v košickej porodnici. Rodička nastúpila, odmietla si nasadiť rúšku, odmietla sa nechať testovať na Covid, ale tiež odmietala aby sa o ňu personál staral v ochranných oblekoch a izoloval ju od ostatných, na posledný bod následne privolila. Vo veľkom povzbudzovaná právničkou /asi slovenská odnož Candiglioty/ na telefóne, ktorá si na nej urobila svoju reklamu. A ako výsledok sa pravdepodobne pred nemocnicu chystajú protestujúci, pretože došlo k obmedzovaniu osobnej slobody rodičky...  To ako fakt? Akože zdravotníci toho nemajú už tak teraz dosť, treba im pridávať, veď je ich asi neobmedzené množstvo... (áno, som potrefená husa)...  

Offline DruI
5508 příspěvků moje polička 26. října 2020 07:38

mnum A jak ji proboha omezovalo, že má personál ochranné obleky? To by si v normální situaci mohla stěžovat, že má ošetřující lékař bílý plášť

Offline rozarka
4200 příspěvků moje polička 26. října 2020 08:21

mnum Já si nedokážu představit, že bych (odvezena k porodu) diskutovala s personálem o tom, co má mít na sobě ani o čemkoliv dalším. Pravda, když jsem rodila já, byla situace v porodnicích úplně jiná, ale i tak jsem teda měla jiné starosti, než konzultace s právníkem.

Online mnum
2141 příspěvků moje polička 26. října 2020 08:29

rozarka taky nechápu, nebyla jsem u toho... ale paní byla přijata v pátek v noci a porodila v neděli, tak asi ten porod u příjmu ještě nebyl úplně rozběhnutý a měla ještě energii řešit toto. 

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 26. října 2020 08:57

mnum jako rodit v rousce, no nevim, u prvni jsem v porodnici stravila 12 hodin, z toho prvni 4 ve vane a zbytek ve sprse, u druhe by to asi slo, za 3/4 hodiny pro prijezdu na Fifejdy bylo po vsem. Ale tohle bude jak s porodnim planem, 90% zenskych ma normální požadavky a vuli se dohodnout, zbytek skoda mluvit... 

Online mnum
2141 příspěvků moje polička 26. října 2020 09:08

rasaNori Mi povidej, v porodnici pracuji, s porodnimi plany mam sve zkusenosti... jinak, v srpnu jsem rodila v rousce, pravda, k porodu jsem prijela za 5 minut 12 a opravdu to posledni na co jsem pri tlaceni myslela, bylo, ze mam rousku. Az kdyz mi po porodu rekli ze si ji muzu sundat, jsem si uvedomila ze ji vlastne na obliceji mam :) 

ale toto sdeleni myslim neni primarne o rousce, nebo nejen o ni

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 26. října 2020 09:19

mnum Některý ženský, mi přijde, jdou rodit strašně negativně nabuzený, čekaj samý problémy předem, což mi přijde fakt škoda 

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 26. října 2020 09:25

rasaNori Ale neni to tak, ze na to ,,rodeni,, uz rousku nemas? Moje kamosky to tak mely ted. Takze asi prijedes do nemocnice, ze se asi neco deje a to je s rouskou na puse ale pak ti to sundaj;-)

Offline Sweet Potato
39950 příspěvků moje polička 26. října 2020 09:30

Karja A ve sprše určitě taky ne.

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 26. října 2020 09:38

Sweet Potato Jo a tam muzes klidne tri ctyri hodky pobejt:-D

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 26. října 2020 09:54

Karja nevim, ja doufam ze s rozenim jsem skoncila:D

Online mnum
2141 příspěvků moje polička 26. října 2020 10:02

Karja U nas v praci na samotne rozeni uz byla rodicka bez rousky, jen personal mel rousky nebo respiratory. Tam totiz uz je ve svem oddelenem boxu nebo pokoji. Ale pri pohybovani se ve spolecnych prostorech- na prijmove ambulanci, ve sprchach, na chodbe... tam rousky meli

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 26. října 2020 10:27

Karja no.ja se stridala na jednom zachode a v jedny sprse s dalsima 3ale ja rodila za plentou, tam.jsou ted stopro rousky nonstop

Offline Pinot Noir
29639 příspěvků moje polička 26. října 2020 10:29
Reakce na Potrefenáhusa:

mnum Některý ženský, mi přijde, jdou rodit strašně negativně nabuzený, čekaj samý problémy předem, což mi přijde fakt škoda 

​To je přesné. Člověku se to navíc podle mě vrací, přednasranost vyvolává adekvátní reakci.